spot_img
spot_img
ΑρχικήΔικαιοσύνηΔΣΑ: Αποφάσεις Δ.Σ. της 27-3-2014

ΔΣΑ: Αποφάσεις Δ.Σ. της 27-3-2014

spot_img
spot_img
spot_img

1. α. Ψήφιση προϋπολογισμού για κάθε οικονομική χρήση το αργότερο έως την 30ή Νοεμβρίου του προηγούμενου έτους και ισολογισμού το αργότερο έως την 31η Μαΐου του επόμενου έτους.

β. Έλεγχος ισολογισμού κάθε χρόνο από εταιρεία ορκωτών ελεγκτών, η οποία θα συντάσσει έκθεση που θα συνοδεύει τον ισολογισμό.

γ. Πρόσληψη ανεξάρτητου εσωτερικού ελεγκτή (ελεγκτικής εταιρείας), που θα ελέγχει σε σταθερή βάση τη διαχειριστική και οικονομική λειτουργία του Συλλόγου (με τριετή κάθε φορά θητεία).

δ. Ανάθεση διενέργειας οικονομικού ελέγχου (συμπεριλαμβανομένων των τριών ανέλεγκτων ισολογισμών) για τη σημερινή κατάσταση του Συλλόγου.

ε. Λήψη προσφορών από τις δέκα (10) μεγαλύτερες αναγνωρισμένες ελεγκτικές εταιρείες ξεχωριστά για τον έλεγχο ισολογισμού κάθε χρόνο, για την πρόσληψη ανεξάρτητου εσωτερικού ελεγκτή (ελεγκτικής εταιρείας), για την ανάθεση διενέργειας οικονομικού ελέγχου (συμπεριλαμβανομένων των τριών ανέλεγκτων ισολογισμών) για τη σημερινή κατάσταση του Συλλόγου.

2. Σύσταση Επιτροπής για κατάρτιση και θέσπιση κανονισμού προμηθειών του Δ.Σ.Α. ο οποίος θα τεθεί και σε διαβούλευση.

3. Σύσταση Επιτροπής για την παρακολούθηση του θέματος της αποζημίωσης των εμμίσθων σε περίπτωση οικειοθελούς αποχώρησής τους.

4. Συνάντηση του Προέδρου του Δ.Σ.Α. με τους Υπουργούς Δικαιοσύνης και Οικονομικών για φορολογικά θέματα των Δικηγόρων.

spot_img

Lawjobs