ΔΣΑ: Δελτίο Τύπου (6.10.2011) Σύγκλιση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικ. Συλλόγων Ελλάδος

Συγκαλείται η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος στις 8 Οκτωβρίου 2011, ημέρα Σάββατο και ώρα 11 π.μ., στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, με θέματα:

1) Μεταφορά δικαστηριακής ύλης
2) Σχόλια Ευρωπαϊκής Επιτροπής / Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου / Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας σχετικά με το ν.3919/2011 «Αρχή της επαγγελματικής ελευθερίας, κατάργηση αδικαιολόγητων περιορισμών στην πρόσβαση και άσκηση επαγγελμάτων».

Στις εργασίες της Ολομέλειας έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν ο Πρόεδρος της Ενώσεως Δικαστών και Εισαγγελέων κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Πρόεδρος της Ενώσεως Εισαγγελέων Ελλάδος κ. Παναγιώτης Μπρακουμάτσος, ο Πρόεδρος της Ενώσεως Διοικητικών Δικαστών κ. Γεώργιος Φαλτσέτος, ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος και Πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών Πειραιώς Αιγαίου και Δωδεκανήσου κ. Κωνσταντίνος Βλαχάκης, και ο Πρόεδρος Συλλόγου Δικαστικών Επιμελητών κ. Γεώργιος Μήτσης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ Δ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ