Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Δελτιο τύπου για επίσκεψη στις φυλακές Τίρυνθας

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων  της, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της  Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, πραγματοποίησε  σήμερα ( 19-12-2011 ), επίσκεψη στο  Κατάστημα των Αγροτικών Φυλακών Τίρυνθας  .
Με την επίσκεψη αυτή, η οποία είναι η τέταρτη στη σειρά,  η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων θέλει να αναδείξει το κοινωνικό πρόσωπο του Έλληνα  Δικαστή. Να τονίσει με την συμβολική ενέργειά της, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων  , ότι η ευαισθησία των Δικαστικών Λειτουργών δεν σταματά με την έκδοση της απόφασης, αλλά  συνεχίζεται με το ενδιαφέρον τους για την επόμενη ημέρα, την ημέρα της επανένταξης των αποφυλακιζομένων στην κοινωνία.
Οι Δικαστές και Εισαγγελείς πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που περισσεύουν στην κοινωνία και είναι χρέος της Πολιτείας να σχεδιάζει, να οργανώνει  και να εκσυγχρονίζει το σωφρονιστικό  σύστημα.
Την αντιπροσωπεία της Ένωσης  συνόδευσε , όπως πάντα, η Χορωδία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών , η οποία , υπό τη Διεύθυνση του καθηγητή Μουσικής κ. Δημητρίου Καρούζου, δικηγόρου , εκτέλεσε εορταστικό πρόγραμμα.