spot_img
spot_img
ΑρχικήΔικαιοσύνηΈνωση Εισαγγελέων: Έκτακτη Γενική Συνέλευση 16-9-2012

Ένωση Εισαγγελέων: Έκτακτη Γενική Συνέλευση 16-9-2012

spot_img
spot_img
spot_img

Το Δ.Σ. της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, σε έκτακτη συνεδρίαση σήμερα 05-09-2012, αποφάσισε την σύγκληση ΄Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης για την 16-09-2012 ημέρα Κυριακή και ώρα 10.00, στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών , στην οποία θα αποφασισθεί η μορφή των κινητοποιήσεων των Εισαγγελέων, σε περίπτωση που η Πολιτεία προβεί σε περαιτέρω περικοπές των αποδοχών μας.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην ΄Εκτακτη Γενική Συνέλευση, αναλογιζόμενοι την κρισιμότητα των στιγμών για τον κλάδο μας. ΄Οσοι αδυνατούν να προσέλθουν, καλούνται να εξουσιοδοτήσουν άλλους συναδέλφους για να τους εκπροσωπήσουν. 

Για τους συναδέλφους από την επαρχία, εξασφαλίστηκαν δωμάτια για διανυκτέρευση (το Σάββατο) στο ξενοδοχείο Τιτάνια, με επιβάρυνση για κάθε μονόκλινο δωμάτιο 30 ευρώ και τα υπόλοιπα χρήματα θα καταβληθούν από το ταμείο της ΄Ενωσης. Για τους συναδέλφους από Βόρεια Ελλάδα, θα αναχωρήσει λεωφορείο από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 15-9-2012 και ώρα 12.00 το μεσημέρι. 

Συναποστέλλεται και σχέδιο εξουσιοδότησης.

     
 
                           Για το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Ε.Ε.
 
                Ο Πρόεδρος                                 Η Γεν. Γραμματέας 
 
Ρούσσος-Εμμανουήλ Παπαδάκης               Ελένη Σκεπαρνιά    
 Αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου               Εισαγγελέας Πρωτοδικών
spot_img

Lawjobs