spot_img
spot_img
ΑρχικήΔικαιοσύνηΨήφισμα του Δ.Σ. Λαμίας για τη δολοφονία του συναδέλφου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Ψήφισμα του Δ.Σ. Λαμίας για τη δολοφονία του συναδέλφου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

spot_img

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λαμίας εκφράζει την αγανάκτηση και τον αποτροπιασμό του για τη δολοφονία του συναδέλφου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, η οποία αποτελεί ένα χτύπημα προς όλο τον δικηγορικό κόσμο της χώρας μας, το δικηγορικό λειτούργημα, ένα χτύπημα στην ίδια τη δικαιοσύνη.

Δηλώνουμε ότι, καμία αντίστοιχη ενέργεια δεν πρόκειται να μας παρεμποδίσει στην άσκηση των καθηκόντων μας και θα βρει την σθεναρή αντίσταση όλων μας, και θα συνεχίσουμε να επιτελούμε το έργο μας με αμείωτη ένταση, σε μία εποχή που η ίδια η κοινωνία μας το έχει ανάγκη.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λαμίας, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του, με την ελπίδα και την πεποίθηση ότι οι δράστες σύντομα θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

spot_img

Lawjobs