ΔΣΑ: Απόχή των Δικηγόρων Πειραιά στις 28 και 29 Ιουνίου

0

Την αποχή των μελών του αποφάσισε σε σχετικό Ψήφισμά του το ΔΣ του ΔΙκηγορικού Συλλόγου Πειραιά στις 28 και 29 Ιουνίου, εκφράζοντας έτσι την αντίθεσή του στην ψήφιση του μεσοπρόθεσμου οικονομικού προγράμματος. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΣΠ:

Το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά εκφράζει ομόφωνα την έντονη αντίθεσή του για την επικείμενη ψήφιση του μεσοπρόθεσμου οικονομικού προγράμματος και του εφαρμοστικού νόμου, που υπονομεύει το μέλλον και την ανεξαρτησία της χώρας με την εκποίηση οργανισμών δημόσιων κοινωνικών αγαθών και γενικά δημόσιας περιουσίας.
Η αντίδραση των Ελλήνων πολιτών που εκφράζονται μέσα από τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις τους και τα ογκώδη συλλαλητήρια δείχνουν την εναντίωσή τους στη συστηματική συρρίκνωση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων τους, στην οικονομική εξαθλίωση και στην απώλεια της κοινωνικής συνοχής.
Το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά θεωρεί ότι με την υπερψήφιση του παραπάνω νόμου απειλούνται τα ζωτικά συμφέροντα του ελληνικού λαού, η εύρρυθμη λειτουργία της Διοίκησης και υποθηκεύεται το μέλλον των επερχόμενων γενεών.
Οι Δικηγόροι Πειραιά, με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, απέχουν από τα καθήκοντά τους την Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011 και την Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011.

Σχόλια