ΔΣΑ: Χορωδία Δ.Σ.Α. – Harmonia Juris – Εκδήλωση γιά τα 5 χρόνια

0

Φέτος συμπληρώνονται πέντε χρόνια από τότε που συγκεντρωθήκαμε για πρώτη φορά στην αίθουσα τελετών του ΔΣΑ για τις πρώτες ακροάσεις χορωδών(οι παλιοί θυμούνται…)με στόχο “ΜΟΥΣΙΚΗ, ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ”. Οι χαρές και οι συγκινήσεις που ζήσαμε με τους Συναδέλφους και το κοινό όλο αυτό το διάστημα από την λειτουργία της HARMONIA JURIS, Χορωδίας και Θεματικών Ομάδων, επιβάλλουν να γιορτάσουμε αυτή την επέτειο δηλώνοντας έτσι ότι η συντήρηση της ελπίδας μέσα από την τέχνη του Λογου και της Μουσικής παίζει και θα παίξει σημαντικό ρόλο στις μέρες που έρχονται.
Είναι γνωστό ότι, εκτός από τις όμορφες και λαμπερές συμμετοχές της HARMONIA JURIS σε διάφορες εκδηλώσεις, είναι πια έθιμο να παρουσιάζουμε μια μεγάλη παράσταση κάθε χρόνο με θέμα,με άποψη, με υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο από Δικηγόρους, για τους Δικηγόρους και για το ευρύ κοινό. Αυτό είναι το στίγμα της HARMONIA JURIS. Θυμόμαστε τις παραστάσεις : το 2007 στο Θέατρο ΡΕΞ «ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ» αφιερωμένη στο Περιβάλλον, το 2008 στο Θέατρο ΡΕΞ «ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ», το 2009 στο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ «ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΩΝ GOLDEN BOYS», το 2010 στο ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ» και στο Θεατρο ΑΛΙΚΗ «ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ’ΡΘΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ…» γι αυτά που ζούμε σήμερα και όσα δεν είδαμε ακόμα…
Αυτή τη φορά ετοιμάζουμε και θα παρουσιάσουμε μια πρωτότυπη, επίκαιρη υπερπαραγωγή με θέμα που μας αγγίζει όλους και ιδιαίτερα εμάς τους Δικηγόρους. Στόχος μας είναι να προκαλέσουμε γέλιο αλλά και προβληματισμό και ίσως μελαγχολία στο ακροατήριο. Τη μουσική επένδυση ανάμεσα στον ΛΟΓΟ και την ΕΙΚΟΝΑ θα επωμισθεί εξ όλοκλήρου η Χορωδία του ΔΣΑ HARMONIA JURIS. Ηδη ο Μαέστρος μας κ. Γιάννης Βρυζάκης έχει επεξεργασθεί το ρεπερτοριο που θα μας διδάξει γι΄αυτή την εκδήλωση-σταθμό.To ρεπερτόριο περιλαμβάνει αποσπάσματα από το έργο του Μ. Θεοδωράκη CANTO GENERAL που απαιτεί μεγάλο αριθμό χορωδών και ιδιαίτερα ανδρικών φωνών.
Εχω λοιπόν τη χαρά να προσκαλέσω ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ τις Συναδέλφους που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ως χορωδοί σ΄αυτήν την εκδήλωση-σταθμό της Χορωδίας του ΔΣΑ HARMONIA JURIS να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα :
2107248169 και 6977944057 για περισσότερες πληροφορίες και ακροάσεις.

Με Συναδελφικους χαιρετισμούς.
Μαρία Ρενιέρη-Γιαννοπούλου
Δικηγόρος
Υπεύθυνη Χορωδίας και Θεματικών Ομάδων ΔΣΑ HARMONIA JURIS
 

Σχόλια