ΔΣΠΑΤΡΑΣ: Εθελοντική αιμοδοσία 16/6/2011

0

Στις 16 Ιουνίου 2011 ο Σύλλογός μας πραγματοποιεί την καθιερωμένη πλέον, τακτική καλοκαιρινή ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ του σε αίθουσα του Δικαστικού Μεγάρου Πατρών από τις 10.00 – 13.30.
Σε αυτή την ωραία στιγμή μην αμελήσεις να προσέλθεις και να προσφέρεις 10 λεπτά από το χρόνο σου στο άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπό σου απλώνοντας το χέρι σου.
ΘΥΜΗΣΟΥ ότι η συμμετοχή σου στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αχαΐας «Ο ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ» και το Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» σε καλύπτει πλήρως για παρεχόμενη ανάγκη αίματος σε εσένα και τα άτομα της οικογένειάς σου.
ΘΥΜΗΣΟΥ ότι ο εθελοντής αιμοδότης είναι νομοθετικά κατοχυρωμένος για παροχή αίματος, όταν και εφ’ όσον απαιτηθεί, απ’ όλα τα νοσοκομειακά ιδρύματα της χώρας μας.
ΘΥΜΗΣΟΥ ότι λόγω της καλοκαιρινής περιόδου που έρχεται υπάρχει αυξημένη ανάγκη αίματος λόγω των συνεχών μετακινήσεων του πληθυσμού.
ΘΥΜΗΣΟΥ ότι ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με τον ΑΙΜΟΔΟΤΗ και τον «Άγιο Ανδρέα» στηρίζουν και προσφέρουν αίμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε συνανθρώπους μας που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία.
ΘΥΜΗΣΟΥ ότι ο Σύλλογός μας έχει στηρίξει άμεσα συναδέλφους που είχαν ανάγκη αίματος.
ΘΥΜΗΣΟΥ ότι χάρη και στη δική μας προσπάθεια ο Νομός Αχαΐας είναι πρώτος σε όλη τη Χώρα σε προσφερόμενο εθελοντικό αίμα αγγίζοντας ποσοστό της τάξης του 65%.
ΒΟΗΘΗΣΕ ώστε να γίνει η ΕΛΛΑΔΑ αυτάρκης σε ΑΙΜΑ.
Έλα και εσύ στην εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου μας στις 16 Ιουνίου.
Γίνε και ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ.
Στήριξε την κοινωνική προσφορά που κάνει ο Δικηγορικός Σύλλογος στην Κοινωνία της Πάτρας.

 

Σχόλια