Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας: Ανακοίνωση ΣΔΥΑ

0

Τα γεγονότα και οι καταστάσεις που ζει  η χώρα, είναι πρωτόγνωρα και πρωτοφανή. Η οικονομική δυσπραγία που μας έχει πλήξει σαν αποτέλεσμα της κακοδιοίκησης, της φοροδιαφυγής, της γραφειοκρατίας, της εισφοροδιαφυγής, της διαφθοράς στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα αλλά και η διεθνής οικονομική κρίση που προκάλεσαν οι ανεξέλεγκτοι επενδυτικοί και τραπεζικοί κολοσσοί, έχουν φέρει την χώρα και τους εργαζόμενους με την πλάτη στον τοίχο.

Η πολιτική που έχουν επιβάλλει οι Διεθνείς οργανισμοί (Δ.Ν.Τ. και Ε.Ε) και εφαρμόζεται από την κυβέρνηση έχει συντρίψει στην κυριολεξία τους εργαζομένους. Το πολιτικό σύστημα όλων των βαθμίδων που κυβέρνησε την χώρα, καθοδηγούμενο σε μεγάλο βαθμό  από τον τρόμο και την σκέψη του πολιτικού κόστους ,τον άκρατο λαϊκισμό ,την διαπλοκή με κάθε είδους συντεχνιακά και οικονομικά συμφέροντα, σε συνδυασμό με την Διεθνή οικονομική κρίση και τα κερδοσκοπικά παιχνίδια οδήγησε και εξακολουθεί να οδηγεί την χώρα μας στο σημερινό οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό αδιέξοδο.   

Όλοι οι εργαζόμενοι του Δημόσιου και ιδιωτικού τομέα γινόμαστε μάρτυρες μιας άνευ προηγουμένου επίθεσης στα μισθολογικά, εργασιακά και συνταξιοδοτικά μας δικαιώματα φθάνοντας στο σημείο της απόλυτης ισοπέδωσης. Η κατάσταση πλέον λόγω της οριζόντιας αφαίμαξης των αποδοχών μας ,της γενικευμένης φορολόγησης, της περιστολής των ιατροφαρμακευτικών δαπανών και της κατάλυσης του κοινωνικού κράτους έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΤΗΣ  Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ –ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ  ΝΕΥΡΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, Η ΧΩΡΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΒΑΡΒΑΡΟ, ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για την διασφάλιση  των μισθολογικών και συνταξιοδοτικών μας δικαιωμάτων, αλλά και την διάσωση του κοινωνικού κράτους, θα αντισταθούμε με κάθε νόμιμο τρόπο στις άδικες περικοπές των αποδοχών μας.
 

Σχόλια