Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας: Καταγγελία – ανακοίνωση

0

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας καταγγέλλει την αναίτια και απρεπή συμπεριφορά του Βουλευτή κύριου Πάνου Καμένου εναντίον του συναδέλφου μας και εκλεγμένου μέλους του Δ.Σ. του Συλλόγου μας Νίκου Πατεράκη .
 
Στις 22-9-2011 και ώρα 12:00, ενώ ο συνάδελφός μας εκτελούσε καθήκοντα Γραμματέα έδρας και δήλωσε ότι συμμετέχει στην 3ωρη παναττική στάση εργασίας που είχε προκηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. δέχθηκε απρεπή φραστική επίθεση εντός του ακροατηρίου πράγμα ασυνήθιστο και ατυχές. Αιτία όλων αυτών που συνέβησαν ήταν η αναβολή της συζήτησης υπόθεσης του ανωτέρω Βουλευτή, λόγω της στάσης εργασίας, όπου επίσης αναβλήθηκαν και άλλες υποθέσεις πολιτών. Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας άμεσα με δελτίο τύπου και επιστολή – διαμαρτυρία προς τα κόμματα της Βουλής κατήγγειλε την ανωτέρω ενέργεια του κυρίου Βουλευτή.
 
Θεωρούμε απαράδεκτο οι θεματοφύλακες των θεσμών και της δημοκρατίας να συμπεριφέρονται με απαξιωτικό και υβριστικό τρόπο σε έναν τέτοιο χώρο τόσο κατά του συναδέλφου μας όσο και εναντίον του Δικαστηρίου.
 

Σχόλια