Συμβόλαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών: Αποχή των Συμβολαιογράφων από τα καθήκοντά τους την 17-10-2012

0

Σας διαβιβάζουμε συνημμένα την με αριθμό πρωτ. 150/10-10-2012 ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, με την οποία ανακοινώνεται, μεταξύ άλλων, και η αποχή των μελών του κλάδου από τα καθήκοντά τους, την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012, με παράλληλο κλείσιμο των υπηρεσιών των Συλλόγων κατά την ίδια ημέρα.

 Από την αποχή εξαιρούνται μόνο οι περιπτώσεις, που ενδέχεται να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη βλάβη στους συναλλασσόμενους.

 Επισημαίνεται ότι κατά την ημέρα της αποχής οι Συμβολαιογράφοι όλης της χώρας είναι υποχρεωμένοι να έχουν τα γραφεία τους κλειστά.

 Ο Πρόεδρος

Κωνσταντίνος Βλαχάκης

 Ακολουθεί το κείμενο της ανακοίνωσης:

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι ακόλουθοι επιστημονικοί φορείς:

Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών και Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλ-λόγων Ελλάδος

Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία

Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών

Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά

Σύλλογος Δικαστικών Επιμελητών Εφετείων Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου, Δωδεκα-νήσου, Λαμίας

Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος

Ομοσπονδία Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδος

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος

Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος

Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής

Σε κοινή τους συνεδρίαση την 9η Οκτωβρίου 2012 με αντικείμενο τη συζήτηση και τη λήψη κοινών αποφάσεων σχετικά με τα προωθούμενα κυβερνητικά μέτρα που πλήττουν τους επιστημονικούς κλάδους, αποφάσισαν:

Κοινή συνέντευξη τύπου των Προέδρων των επιστημονικών φορέων τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012 στις 10.30 π.μ. στα γραφεία του ΔΣΑ στην Αθήνα (Ακαδημίας 60, 1ος όροφος)

Πανεπιστημονική συγκέντρωση διαμαρτυρίας επίσης τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012 στις 12 το μεσημέρι έξω από το Υπουργείο Εργασίας στην οδό Σταδίου

Αποχή των μελών των ως άνω κλάδων από τα καθήκοντά της την Τετάρτη 17 Οκτω-βρίου 2012, με παράλληλο κλείσιμο των υπηρεσιών όλων των ανωτέρω συλλόγων και ομοσπονδιών κατά την ίδια ημέρα και

Πανεπιστημονική συγκέντρωση την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012 έξω από τα γραφεία του ΔΣΑ στη 1 το μεσημέρι στην οδό Ακαδημίας και εν συνεχεία πορεία διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Οικονομικών.

Ο Πρόεδρος

Κωνσταντίνος Βλαχάκης