Συνάντηση του Αν. υπουργού Δικαιοσύνης με εκπροσώπους των εποπτευόμενων φορέων

0

Συνάντηση με όλους τους εποπτευόμενους φορείς της αρμοδιότητας του, είχε την Παρασκευή 2/10/2015, ο Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης, αρμόδιος για θέματα Διαφθοράς, κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, παρουσία του ΓΓ για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, κ. Γιώργου Βασιλειάδη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο κ. Παναγιώτης Δάνης, Ειδικός Γραμματέας ΣΔΟΕ, ο κ. Εμμανουήλ Πλουμής, Διευθυντής της Οικονομικής Αστυνομίας, ο κ. Σταύρος Σταυρόπουλος, Διευθυντής Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, η κα Ειρήνη Γιαλλούρη, Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Τελωνείων, ο κ. Σταύρος Ποτουρίδης, προϊστάμενος του ΣΕΔΕ, ο κ. Δημοσθένης Κασσαβέτης, Ειδικός Γραμματέας ΣΕΕΔΔ και ο κ. Σταύρος Ευαγγελάτος, Γενικός Επιθεωρητής ΣΕΥΥΠ.
Ο Υπουργός, κ. Παπαγγελόπουλος, ζήτησε πλήρη ενημέρωση για τις δράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, τέθηκαν προτεραιότητες και δόθηκε εντολή να προχωρήσουν όλες οι υποθέσεις, άμεσα.

Η πάταξη της διαφθοράς αποτελεί προτεραιότητα και δέσμευση της κυβέρνησης και σε αυτή τη βάση ο κ. Παπαγγελόπουλος κατέστησε σαφές ότι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί έχουν πλήρη ελευθερία να φέρουν εις πέρας το έργο τους, χωρίς κανενός είδους οχλήσεις ή αναστολές.

Βασικός στόχος είναι η συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών ,η  ανταλλαγή τεχνογνωσίας και η άμεση επίλυση, από την πολιτική ηγεσία, των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι μηχανισμοί. Οι συναντήσεις αυτές θα ενταθούν στο επόμενο διάστημα στο πλαίσιο της προσπάθειας για αναμόρφωση του συνόλου των ελεγκτικών μηχανισμών.

Σχόλια