spot_img
spot_img
ΑρχικήLaw NewsΕλλάδαΟρισμός Ανακριτών (ΦΕΚ Γ 763/2015 )

Ορισμός Ανακριτών (ΦΕΚ Γ 763/2015 )

spot_img
spot_img
spot_img

 

Με Προεδρικό διάταγμα της 13ης Ιουλίου 2015, το οποίο εκδόθηκε στην Αθήνα μετά από πρόταση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σύμφωνα με το άρθρο 26 του Κώδικα Οργανισμού Δικαστηρίων και Κατάστασης Δικαστικών Λειτουργών και δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Γ 763/2015

Ανανεώνεται η θητεία, για μία ακόμη διετία, στο Δικαστήριο Πλημμελειοδικών Αθηνών των Τακτικών Ανακριτών:

Α. Ανανεώνεται η θητεία, για μία ακόμη διετία, στο Δικαστήριο Πλημμελειοδικών Αθηνών των Τακτικών Ανακριτών:
1. Του 9ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Πρωτοδίκη Νικολάου Ροζάκη του Χρήστου.
2. Του 14ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Πρωτοδίκη Αναστασίας Κτενά του Νικολάου.
3. Του 19ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Πρωτοδίκη Μιχαήλ Χαριάτη του Αναστασίου.
 

Β. Ανανεώνεται η θητεία, για μία ακόμη διετία, στο Δικαστήριο Πλημμελειοδικών Αθηνών Eιδικών Aνακριτών:
1. Του 9ου Ειδικού Ανακριτικού Τμήματος Πρωτοδίκη Σωτηρίου Τσουβαλά του Γεωργίου.
2. Του 10ου Ειδικού Ανακριτικού Τμήματος Πρωτοδίκη Μαρίνας Ευαγγέλου του Κωνσταντίνου.
 

Γ. Ορίζoνται, για μία τριετία, στο Δικαστήριο Πλημμελειοδικών Αθηνών, Τακτικοί Ανακριτές:
1. Στο 4ο Τακτικό Ανακριτικό Τμήμα η Πρωτοδίκης Αντωνία Μέγγουλη του Χαράλαμπου, σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Καλλιόπης−Ιωάννας Μάντακα του Εμμανουήλ, η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Πειραιά.
2. Στο 5ο Τακτικό Ανακριτικό Τμήμα η Πρωτοδίκης Φαίδρα Καραγιάννη του Δημητρίου, σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Σταυρούλας Μπελδέκα του Ιωάννη, η οποία απαλλάσσεται από τα καθήκοντα αυτά.
3. Στο 6ο Τακτικό Ανακριτικό Τμήμα η Πρωτοδίκης Ελένη Οικονόμου του Γεωργίου, σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Αμαλίας Τσαπικούνη του Αλεξίου, η οποία απαλλάσσεται από τα καθήκοντα αυτά.
4. Στο 12ο Τακτικό Ανακριτικό Τμήμα ο Πρωτοδίκης Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος του Νικολάου, σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Ταρσίτσας Μπέκα του Ιωσήφ,η οποία προήχθη σε Πρόεδρο Πρωτοδικών Αθηνών.
5. Στο 17ο Τακτικό Ανακριτικό Τμήμα ο Πρωτοδίκης Ιωάννης Ασπρογέρακας του Σπυρίδωνα, σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Ευγενίας Ζωχιού του Αναστασίου, η οποία απαλλάσσεται από τα καθήκοντα αυτά.
6. Στο 22ο Τακτικό Ανακριτικό Τμήμα η Πρωτοδίκης Πέλια Τζανετή του Παναγιώτη, σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Χρυσούλας Παπαδοπούλου του Αναστασίου, η οποία απαλλάσσεται από τα καθήκοντα αυτά.
7. Στο 23ο Τακτικό Ανακριτικό Τμήμα η Ευσταθία Αναστασοπούλου του Ανδρέα, σε αντικατάσταση του
Πρωτοδίκη Ηλία Δελαζάνου του Δημητρίου, ο οποίος απαλλάσσεται από τα καθήκοντα αυτά.
8. Στο 24ο τακτικό Ανακριτικό Τμήμα η Πρωτοδίκης Πανωραία Γιαννοπούλου του Βασιλείου, σε αντικατά−
σταση της Πρωτοδίκη Άννας Χριστοδούλου του Γεωργίου, η οποία απαλλάσσεται από τα καθήκοντα αυτά.
9. Στο 25ο Τακτικό Ανακριτικό Τμήμα η Πρωτοδίκης Κονδυλία Παπαγιάννη του Ιωάννη, σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Γεωργίας Σταμάτη του Παρασκευά, η οποία προήχθη σε Πρόεδρο Πρωτοδικών Αθηνών.
10. Στο 28ο Τακτικό Ανακριτικό Τμήμα η Πρωτοδίκης Ελένη Γρυπάρη του Κωνσταντίνου, σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Βασιλικής Παπιγκιώτη του Ευθυμίου, η οποία προήχθη σε Πρόεδρο Πρωτοδικών Αθηνών.
11. Στο 31ο Τακτικό Ανακριτικό Τμήμα η Πρωτοδίκης Βασιλική Κωνσταντοπούλου του Παναγιώτη, σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Κωνσταντίνας Πλαστήρα του Δημητρίου, η οποία απαλλάσσεται από τα καθήκοντα αυτά.
12. Στο 32ο Τακτικό Ανακριτικό Τμήμα ο Πρωτοδίκης Σπυρίδωνας Σταύρου του Ιωάννη, σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Μαρίας Τσοπάνη του Ευαγγέλου, η οποία απαλλάσσεται από τα καθήκοντα αυτά.
13. Στο 33ο Τακτικό Ανακριτικό Τμήμα η Πρωτοδίκης Λαμπρινή Αθανασοπούλου του Νικολάου, σε αντικατάσταση του Πρωτοδίκη Σοφοκλή Μορφόπουλου του Γεωργίου, ο οποίος απαλλάσσεται από τα καθήκοντα αυτά.
 

Δ. Ορίζονται, για μία τριετία, στο Δικαστήριο Πλημμελειοδικών Αθηνών, Ειδικοί Ανακριτές:
1. Στο 3ο Ειδικό Ανακριτικό Τμήμα η Πρωτοδίκης Μαρία Τσαγκιά του Κωνσταντίνου, σε αντικατάσταση του
Πρωτοδίκη Φραγκίσκου Βόσσου του Χαραλάμπους, ο οποίος απαλλάσσεται από τα καθήκοντα αυτά.
2. Στο 4ο Ειδικό Ανακριτικό Τμήμα η Πρωτοδίκης Κωνσταντίνα Αλεξοπούλου του Αλεξάνδρου, σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Δήμητρας Αυγουστοπούλου του
Ευσταθίου, η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Θηβών.
3. Στο 5ο Ειδικό Ανακριτικό Τμήμα η Πρωτοδίκης Δήμητρα Κάββουρα του Θεοδώρου, σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Έλενας Πεδιαδίτη του Νικολάου, η οποία απαλλάσσεται από τα καθήκοντα αυτά.

 

spot_img

Lawjobs