spot_img
spot_img
ΑρχικήLaw NewsΣυνέδρια - ΕκδηλώσειςΔίκαιο και Τέχνη (09/11/2012)

Δίκαιο και Τέχνη (09/11/2012)

spot_img
spot_img
spot_img

Στις 9 Νοεμβρίου 2012 θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη το συνέδριο του I.R.E.N.E. με την επιστημονική υποστήριξη του Πανεπιστημίου Γαλατά Σεράι και της  Ένωσης Αστικολόγων με θέμα  «Δίκαιο και Τέχνη».
Τα οργανωτικά θέματα του Συνεδρίου έχουν αναλάβει ο Εθνικός Συμβολαιογραφικός Σύλλογος της Τουρκίας και ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος της Κωνσταντινούπολης.
Στο συνέδριο θα συζητηθούν διεξοδικά θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας σε εθνικό και διεθνές νομικό πλαίσιο. Θα συζητηθεί επίσης ο ρόλος και η συμβολή του συμβολαιογράφου στην κατοχύρωση και προστασία κάθε πνευματικής δημιουργίας.
Οι εργασίες του Συνεδρίου θα διεξαχθούν στην αίθουσα διαλέξεων του Πανεπιστημίου του Γαλατά Σεράι, ένα υπέροχο κτίριο, στυλ Art Nouveau, με θέα το Βόσπορο, η διάρκεια δε των εργασιών θα είναι από 9.30 έως 19.00 με ενδιάμεσα τρία διαλείμματα για καφέ και γεύμα-μπουφέ.
Μετά το πέρας των εργασιών του Συνεδρίου θα ακολουθήσει στις 21.00 επίσημο δείπνο.
Το κόστος συμμετοχής στο συνέδριο ανέρχεται σε 70 ευρώ και συμπεριλαμβάνει καφέ,   γεύμα, διερμηνεία και φάκελο. Θα υπάρχει μετάφραση στην ελληνική γλώσσα. Το κόστος συμμετοχής για τα συνοδεύοντα πρόσωπα ανέρχεται σε  30,00 ευρώ. Επειδή στο Συνέδριο θα μετάσχουν εκπρόσωποι από 12 περίπου ευρωπαϊκές χώρες, θα πρέπει η συμμετοχή όσων επιθυμούν να μετάσχουν σ’ αυτό να γίνει σε πολύ σύντομο χρόνο.
Έχει ζητηθεί από τον Οικουμενικό Πατριάρχη να δεχθεί την ελληνική ομάδα των συμμετεχόντων το πρωί του Σαββάτου 10 Νοεμβρίου ή της Κυριακής 11 Νοεμβρίου 2012 και αναμένεται η απάντησή του.
           
Δηλώσεις Συμμετοχής:
Κάθε ενδιαφερόμενος να συμμετάσχει στο Συνέδριο παρακαλείται να συμπληρώσει και να αποστείλει στο Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείου Θεσσαλονίκης το συνημμένο έντυπο δήλωσης συμμετοχής μαζί με το αποδεικτικό καταβολής υπόψη κ. Αλεξάνδρας Κουρκούδιαλου, Αριστοτέλους 22, 546 23 Θεσσαλονίκη, Τηλ. 2310 224 538, Fax: 2310-263139 [email protected] έως τις 5 Οκτωβρίου 2012.
Οι κ.κ. σύνεδροι θα παραλάβουν το πλήρες Πρόγραμμα των εργασιών του Συνεδρίου και τον σχετικό φάκελλο με το έντυπο υλικό από τη Γραμματεία της Οργανωτικής Επιτροπής στο χώρο του Συνεδρίου την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 09:00΄ – 09:30΄ (πριν από την έναρξη των εργασιών).

Διαμονή:
Αναφορικά με τη μετάβαση και τη διαμονή των συνέδρων στην Κωνσταντινούπολη, τα ζητήματα αυτά θα αντιμετωπισθούν από τον καθένα σύνεδρο ατομικά. Ενδέχεται πάντως να γίνουν σχετικές συνεννοήσεις με τους Συμβολαιογραφικούς Συλλόγους Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Επισυνάπτεται το προσωρινό πρόγραμμα του Συνεδρίου, καθώς και το δελτίο συμμετοχής.

Προσκαλείσθε να λάβετε μέρος στις εργασίες του Συνεδρίου.
 

spot_img

Lawjobs