spot_img
spot_img
ΑρχικήLaw NewsΣυνέδρια - ΕκδηλώσειςGreece - China / Empowering Creative Economy (25/06/2013)

Greece – China / Empowering Creative Economy (25/06/2013)

spot_img
spot_img
spot_img

Το ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ και το DESIGNLOBBY σας προσκαλούν στην εκδήλωση

GREECE – CHINA / ΕΜPOWERING CREATIVE ECONOMY

25 Ιουνίου στις 19:00 στο Ίδρυμα Κακογιάννη.

Ο Mr Xie Ying Qun, General Manager της μεγαλύτερης του είδους της έκθεσης της Κίνας Canton Fair Product Design and Trade Promotion Center, και General Manager της China Foreign Trade Guangzhou Development Corporation, είναι ο επίσημος προσκεκλημένος της εκδήλωσης και θα μιλήσει εκτενώς για τον ρόλο του καλού σχεδιασμού καμπάνιας και προϊόντων,  και την προώθηση της αναγνωσιμότητας της ταυτότητάς τους μέσα από την προώθηση του branding τους. «Creative Economy in China the role of good design & Branding in Chinese enterprises» είναι ο τίτλος που επέλεξε για να μεταφέρει τις καινούργιες τάσεις που επικρατούν στη χώρα του στους Έλληνες επιχειρηματίες.
Την εκδήλωση έχουν προσκληθεί να τιμήσουν με την παρουσία τους ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κύριος Κωστής Χατζηδάκης, και η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας κύριος Φώτης Προβατάς και ο Εμπορικός Σύμβουλος της Κινεζικής Πρεσβείας κύριος Sun Liwei θα χαιρετήσουν επίσης την εκδήλωση.
Ελάτε λοιπόν να δούμε μαζί πώς σχεδιάζουμε το μέλλον των σύγχρονων επιχειρήσεων και διασφαλίζουμε τη σταθερή αναπτυξιακή τους πορεία  προστατεύοντας και αναδεικνύοντας μέσα από το σύγχρονο και αποτελεσματικό design τη διεθνή ταυτότητά τους, το branding τους.
Η κυρία Aφροδίτη Μπλέτα, Πρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Κέντρου Επιχειρηματικότητας, θα μιλήσει  για  την «ιδιαίτερη ανάγκη προστασίας του branding στις αγορές της Ασίας και ειδικά της Κίνας». Θα σταθεί κυρίως στις ιδιαιτερότητες αυτής της αγοράς και στα μέτρα προστασίας των Ελληνικών Επιχειρήσεων που θέλουν να δραστηριοποιηθούν ή να εξάγουν στην Κίνα.
Η κυρία Αιμιλία Κάντα, Διευθύνoυσα Σύμβουλος του DESIGN LOBBY GREECE, καθώς και Member & Design Ambassador του DESIGN LOBBY ASIA θα παρουσιάσει την πλατφόρμα πρόταση προς τους επιχειρηματίες που επιλέγουν την εξωστρέφεια των DESIGN LOBBY GREECE & DESIGN LOBBY ASIA.
Από τον επιχειρηματικό κόσμο θα μας μιλήσουν για την σημασία του καλού σχεδιασμού στην επιτυχία ενος προϊόντος, ο  Γιώργος Κορρές CΕΟ της εταιρίας KOΡΡΕΣ και ο κύριος Γιάννης Κουρούδης Δημιουργικός Διευθυντής και ιδρυτής της εταιριας K2design, υπεύθυνος για την εικόνα και τον σχεδιασμό των προιόντων KORRES
Ο Creative Director and Founding Partner of 2 YOLK DESIGN κύριος Γιώργος Καραγιάννης θα μιλήσει για την κρυφή και ήπια δύναμη της αναγνωρίσιμης ταυτότητας των προϊόντων, το λεγόμενο « Soft Power of Brands», και η Δρ. Ρόνυ Γανιάρη, σύμβουλος δημοσίων σχέσεων Ομίλου Aldemar θα μιλήσει για την διαδρομή της πρωτοβουλίας του Ομίλου “SYMPOSSIO Greek gourmet touring”. Μία συνεργατική πλατφόρμα η οποία,  με όχημα τον ελληνικό γαστρονομικό πολιτισμό, συνδέει την ελληνική κουζίνα, τα προϊόντα και τον τουρισμό στην προοπτική  της σύνθεσης ενός  ισχυρού εξαγώγιμου προϊόντος της ελληνικής οικονομίας.
Μπορείτε να επιβεβαιώσετε τη θέση σας στην ακόλουθη σύνδεση https://www.eventora.com/en/Events/greece-china-empowering-creative-economy
Αιγίδα μας παρέχουν οι:
Δήμος Αθηναίων
Invest in Greece*
Υπουργείο Τουρισμού*
Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων *
Ένωση Γραφιστών Ελλάδας | Greek Graphic Design Association
Με χαρά θα συνεχίσουμε τη συζήτηση, με παράλληλη γευσιγνωσία επιλεγμένων Ελληνικών Προϊόντων.
*Εκκρεμεί επιβεβαίωση

SPONSORS & SUPPORTERS
EMEA.gr
+DESIGN
ARCHISEARCH
GTP (greek travel pages)
CACOYANNIS FOUNDATION
 

spot_img

Lawjobs