spot_img
spot_img
ΑρχικήLaw NewsΣυνέδρια - ΕκδηλώσειςΟρθή ερμηνεία και πράξη της νομοθεσίας περί ναρκωτικών (16/12/2012)

Ορθή ερμηνεία και πράξη της νομοθεσίας περί ναρκωτικών (16/12/2012)

spot_img
spot_img
spot_img

ΣΥΝΕΔΡΙΟ – 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 – St George Lycabettus Hotel (Αθήνα – Κολωνάκι)

Κατά την έναρξη του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΒΙΩΣΑΝΤΑ ΔΙΑΠΡΕΠΗ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΤΑΘΕΑ.

Το Συνέδριο έχει ΠΡΑΚΤΙΚΟ περιεχόμενο και προσανατολισμό, κύριος σκοπός του είναι η ουσιαστική προαγωγή της Νομικής Πράξης, η ορθή Ερμηνεία και Πρακτική Εφαρμογή της νομοθεσίας, η  επίλυση των πραγματικών ουσιωδών προβλημάτων και ζητημάτων της Πράξης και η διατύπωση από τους συνέδρους απόψεων και προτάσεων.
Στόχος είναι η απόκτηση σημαντικών νομικών γνώσεων και πληροφοριών για την ορθή, επιτυχή και αποτελεσματική εφαρμογή της νομοθεσίας περί ναρκωτικών στην Πράξη και απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για ένα από τους σημαντικότερους και μεγαλύτερους τομείς της Πράξης.

Γενικός Εισηγητής και Διευθύνων είναι ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Νομικών Δρ. Γεώργιος Συλίκος. Οι ιδικοί Εισηγητές θα ανακοινωθούν μαζί με το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου.

Σε όλα τα Συνέδρια της Ένωσης Ελλήνων Νομικών πραγματοποιείται ουσιώδης και γόνιμη προαγωγή Νομικού Λόγου και Διαλόγου με δυνατότητα ΟΛΩΝ των Συνέδρων να συμμετέχουν άμεσα και να προβαίνουν σε διατύπωση απόψεων, σκέψεων, προβληματισμών και προτάσεων.

Για τη συμμετοχή στο Συνέδριο θα χορηγηθούν βεβαιώσεις.
Το Συνέδριο, κατά τα διεθνή πρότυπα, απευθύνεται σε ορισμένο αριθμό συνέδρων, ώστε να πραγματοποιείται η γόνιμη προαγωγή του Νομικού Λόγου και Διαλόγου. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο τηρείται σειρά προτεραιότητας και επειδή η ζήτηση είναι μεγάλη οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή.

Yπεύθυνη της διοργάνωσης είναι η Γενική Γραμματέας της Ένωσης Ελλήνων Νομικών κυρία Φωτεινή Κλάδη, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω.

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε να αποστείλετε την επισυναπτόμενη δήλωση συμμετοχής υπογεγραμμένη στο fax 210.99.54.795 και για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210.99.50.757, 6947.208.443 ή με e-mail στη διεύθυνση [email protected].

 

spot_img

Lawjobs