spot_img
spot_img
ΑρχικήLaw NewsΣυνέδρια - ΕκδηλώσειςΤο νέο νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά (31/10/2011)

Το νέο νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά (31/10/2011)

spot_img
spot_img
spot_img

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε δημόσια συζήτηση, η οποία θα γίνει την Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 7μμ στην Αίθουσα Διαλέξεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60), με θέμα:

 «Το νέο νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά»

 Εισηγητές:

 – Ιωάννης Ιωαννίδης, Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης

– Κωνσταντίνος Κοσμάτος, δικηγόρος Θεσσαλονίκης, Λέκτορας Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης

– Γρηγόριος Τσόλιας, δικηγόρος Αθηνών, ΜΔ Ποινικών Επιστημών.

 Την συζήτηση θα διευθύνει ο Πρόεδρος της ΕΕΠ κ. Χριστόφορος Αργυρόπουλος.

 Στο πρόσφατο νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά περιέχονται καινοτόμες ρυθμίσεις, με τις οποίες επιδιώκεται η ανανέωση της καθόλου διαχείρισης του ευαίσθητου αυτού τομέα. Οι προτεινόμενες αλλαγές είναι γι’ αυτό ανάγκη να συζητηθούν στην κοινότητα των ποινικολόγων, ώστε να αξιολογηθούν επί τη βάσει της πολύτιμης εμπειρίας που παρέχει η ποινική δικαστηριακή πρακτική.

Σας καλούμε λοιπόν να συμμετάσχετε ενεργώς στην συζήτηση της 31ης Οκτωβρίου, η οποία αναμένεται να είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα.

 Με την ευκαιρία αυτή, σας ενημερώνουμε ότι η ιστοσελίδα της Ένωσης (www.hcba.gr) ανανεώθηκε ριζικά και μπορεί πλέον, με την δική σας συμμετοχή, να αποτελέσει ζωντανό forum για την διακίνηση ιδεών και την ανταλλαγή απόψεων για όλα τα θέματα που μας ενδιαφέρουν. Σας καλούμε να την επισκεφθείτε και να μας υποβάλετε σκέψεις και προτάσεις για την καλύτερη αξιοποίησή της.

 Για την διευκόλυνση της επικοινωνίας μας παρακαλούμε όλα τα μέλη της Ένωσης που διαθέτουν ηλεκτρονική διεύθυνση (email) να την γνωστοποιήσουν στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση (

[email protected]

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

), ώστε να επικοινωνούμε άμεσα και ταχύτερα μαζί σας.

spot_img

Lawjobs