spot_img
spot_img
ΑρχικήLaw NewsΔίκαιο & ΤεχνολογίαEETT: Μεσοπρόθεσμη Στρατηγική 2020-2022

EETT: Μεσοπρόθεσμη Στρατηγική 2020-2022

spot_img
spot_img
spot_img

 Ο Πρόεδρος του Σώματος Ευρωπαίων Ρυθμιστών για τις Ταχυδρομικές Υπηρεσίες (ERGP) για το 2020 και Αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ στον τομέα ταχυδρομικών υπηρεσιών, Δρ. Σπύρος Παντελής, σε συνεργασία με την ομάδα δράσης Μεσοπρόθεσμης Στρατηγικής του Σώματος, καλεί τα ενδιαφερόμενα μέρη να στείλουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους στο πλαίσιο σχεδιασμού του ERGP για:

    — τη Μεσοπρόθεσμη Στρατηγική για τα έτη 2020-2022 και
    — το Πρόγραμμα Εργασιών για το 2020

Σε ότι αφορά τη Μεσοπρόθεσμη Στρατηγική για τα έτη 2020-2022, στόχος είναι να εντοπιστούν στρατηγικές κατευθύνσεις και συγκεκριμένοι τομείς που θα αντικατοπτρίσουν τις τρέχουσες και τις μελλοντικές ανάγκες των ταχυδρομικών χρηστών καθώς και την αναμενόμενη μεταρρύθμιση της οδηγίας για τις ταχυδρομικές υπηρεσίες.

Σε ότι αφορά το Πρόγραμμα Εργασιών 2020 εκεί θα πρέπει να εντοπισθούν οι προτεραιότητες σε συγκεκριμένους τομείς και συγκεκριμένα επιθυμητά παραδοτέα για το 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ERGP https://ec.europa.eu/docsroom/documents/34001 και να στείλουν απόψεις και προτάσεις στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις [email protected] και [email protected]  έως τις 11 Μαρτίου 2019.

Υπενθυμίζεται ότι το ERGP είναι ευρωπαϊκό όργανο που συστάθηκε το 2010 και μέλη του είναι οι Εθνικές Ρυθμιστικές Αρχές (ΕΡΑ) 28 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Λειτουργεί ως όργανο προβληματισμού, συζήτησης και παροχής συμβουλών προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τις ταχυδρομικές υπηρεσίες και παράλληλα διευκολύνει τη διαβούλευση, το συντονισμό και τη συνεργασία μεταξύ της Ε. Επιτροπής και των ΕΡΑ του τομέα.

spot_img

Lawjobs