ΗΠΑ: Ιστοσελίδα ανταλλαγής δικηγορικών υπηρεσιών

0

Μια νέα, πρωτοποριακή ιστοσελίδα, το Barterball, δίνει τη δυνατότητα στους δικηγόρους να υιοθετήσουν πρακτικές «ανταλλακτικού εμπορίου», ανταλλάσσοντας τις υπηρεσίες τους με άλλες που πιθανόν χρειάζονται, όπως λογιστικές, υπηρεσίες πληροφορικής ακόμα και διεκπεραίωσης χειρωνακτικών εργασιών.
Η ιστοσελίδα είναι ανοιχτή στον καθένα. Πρόκειται για μια πλατφόρμα αμφίδρομης λειτουργίας, όπου ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει ένα προφίλ, όπου θα περιγράφονται οι υπηρεσίες που προσφέρει και οι υπηρεσίες που χρειάζεται. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα αναζήτησης ειδικοτήτων και επικοινωνίας μεταξύ των ενδιαφερομένων, ώστε να λάβει χώρα εν τέλει η ανταλλαγή.

«Το πιθανότερο είναι ότι δύο άτομα που τυχαίνει να έχουν ανάγκη το ένα τις υπηρεσίες του άλλου να μην γνωρίζονταν ποτέ χωρίς τη συνδρομή του διαδικτύου», δηλώνει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος και “σκαπανέας” των νομικών ιστοσελίδων, Steve Fuchs.
Να σημειωθεί τέλος ότι προς το παρόν το Barterball [Link] είναι δωρεάν, χωρίς όμως να αποκλείεται, σύμφωνα με τον Fuchs, η πρόβλεψη μιας ελάχιστης συνδρομής ή δυνατότητας διαφήμισης για το μέλλον.

 

Σχόλια