Πρώην φρουρός του Μάικλ Τζάκσον καταθέτει στο δικαστήριο

0

Κατάθεση που επιβαρύνει τη θέση του κατηγορούμενου για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, Μάικλ Τζάκσον, έδωσε στο δικαστήριο ο πρωήν φρουρός του, Ραλφ Σακόν, που εργαζόταν στο ράντσο του τραγουδιστή στο Νέβερλαντ. Συγκεκριμένα, ο Σακόν κατέθεσε ότι είχε δει ο ίδιος τον Τζάκσον να κακοποιεί σεξουαλικά ένα ανήλικο αγόρι στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

Όπως είπε, είδε από το παράθυρο τον κατηγορούμενο και το 13χρονο τότε αγόρι να κάνουν μαζί μπάνιο, ενώ στη συνέχεια ο Τζάκσον προέβη σε σεξουαλικές πράξεις πάνω στο αγόρι. Ο Σακόν υποστήριξε ότι δεν ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία, επειδή θεώρησε ότι δεν θα τον πίστευε κανείς. Πάντως, οι συνήγοροι του κατηγορούμενου ισχυρίστηκαν ότι η κατάθεση του πρώην υπαλλήλου του τραγουδιστή προέρχεται από την πικρία που έχει, επειδή έχασε αγωγή που είχε καταθέσει εναντίον του για παράνομη απόλυση.

Σημειώνεται ότι το αγόρι στο οποίο αναφέρθηκε ο Σακόν, ήλθε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τον Τζάκσον, από τον οποίο έλαβε πάνω από 20 εκατομμύρια δολάρια.

Σχόλια