spot_img
spot_img
ΑρχικήLaw NewsΔ.Τύπου - Ανακοινώσεις23ο ALBA Career Forum στις 15-18 Σεπτεμβρίου

23ο ALBA Career Forum στις 15-18 Σεπτεμβρίου

spot_img
spot_img
spot_img

από 15 έως 18 Σεπτεμβρίου, 2015 στις εγκαταστάσεις του στην Αθήνα (Ξενίας 6-8, Πλατεία Μαβίλη).

Η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή τους τελειόφοιτους του ALBA με στελέχη  Ανθρώπινου Δυναμικού και Υπεύθυνους Προσλήψεων από εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε σημαντικούς κλάδους της ελληνικης αγοράς ώστε να διερευνήσουν από κοινού ευκαιρίες συνεργασίας στο προσεχές μέλλον.

Αναπόσπαστο πλέον κομμάτι του Career Forum αποτελεί το εξειδικευμένο Career Day των Start-ups για όσους φοιτητές ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα σε νέες και γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις.

Το ALBA Career Forum αποτελεί την κορύφωση των δραστηριοτήτων του Career & Alumni Office το οποίο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς υποστηρίζει και προετοιμάζει τον κάθε φοιτητή για την αναζήτηση της εργασίας του μέσα από στοχευμένες ενέργειες όπως σεμινάρια, εξατομικευμένες συναντήσεις επαγγελματικής συμβουλευτικής και εκδηλώσεις καριέρας με στόχο την ταχεία του ένταξη στην αγορά εργασίας.

Το φετινό ALBA Career Forum πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία των ελαστικών Continental. Digital partner η 9ΑΜ Media Labs, Printing partner η Εκτυπωτική Αξιών – Μ. Μπαλκογιαννάκια & ΣΙΑ Ο.Ε., Media partners είναι το περιοδικό HR Professional, τα Ναυτικά Χρονικά, η Global Sustain,  και το Kariera.gr ενώ online communication partners το epixeiro.gr, το getbusy.gr και το startup.gr και supporters η Mondelez Hellas S.A. και η Owiwi.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.alba.edu.gr/career/forum ή να επικοινωνήσετε με το ALBA Career & Alumni Office, 210 8964531, [email protected].

spot_img

Lawjobs