spot_img
spot_img
ΑρχικήLaw NewsΔ.Τύπου - ΑνακοινώσειςΑνακοίνωση Δικηγορικής Εταιρείας Κυριακίδης - Γεωργόπουλος

Ανακοίνωση Δικηγορικής Εταιρείας Κυριακίδης – Γεωργόπουλος

spot_img
spot_img
spot_img

Η Δικηγορική Εταιρεία ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ υπενθυμίζει ότι οι ενδιαφερόμενοι για την υποτροφία Κωνσταντίνου Κυριακίδη θα πρέπει το αργότερο έως την 30η Απριλίου 2015 να υποβάλουν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] τα δικαιολογητικά που απαιτούνται προκειμένου να υποβάλουν εγκύρως την υποψηφιότητά τους για την ανωτέρω υποτροφία.

Η υποτροφία Κωνσταντίνου Κυριακίδη αφορά στο Ακαδημαϊκό Έτος 2015/2016, σε πτυχιούχο νομικής σχολής των ημεδαπών ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, για μεταπτυχιακές σπουδές επιπέδου Master’s στο Εξωτερικό.  Η ενίσχυση απευθύνεται σε αποφοίτους νομικής που δε διαθέτουν επαρκή οικονομικά μέσα, διακρίνονται για την οξύνοια, τις ακαδημαϊκές τους επιδόσεις και το ήθος τους και φιλοδοξούν να προάγουν την καινοτομία στη νομική επιστήμη.

Η ως άνω υποτροφία για το Ακαδημαϊκό Έτος 2015/2016 προκηρύσσεται για έναν από τους ακόλουθους κλάδους δικαίου, στους οποίους ο Κωνσταντίνος Κυριακίδης, εξειδικεύτηκε και διακρίθηκε:
1.    Eργατικό Δίκαιο
2.    Φορολογικό Δίκαιο
3.    Δίκαιο της Ενέργειας

Η υποτροφία προσφέρεται για την πλήρη ή μερική κάλυψη διδάκτρων ή τροφείων για μεταπτυχιακές σπουδές με σκοπό την απόκτηση μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης Master of Laws (LL.M ή M.Sc. ή Master 2 ή Magister Legum) σε αναγνωρισμένα από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της αλλοδαπής, ομοταγή προς τα αντίστοιχα ημεδαπά Α.Ε.Ι., του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, του Βελγίου ή της Ολλανδίας.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα εξεταστούν από τριμελή Επιτροπή Αξιολόγησης με προεδρεύοντα τον Δρ. Απόστολο Γεωργιάδη, Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών και Ομότιμο Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλη δύο συνεταίρους της Δικηγορικής Εταιρείας.

Λεπτομέρειες για τις προϋποθέσεις και τους όρους υποβολής υποψηφιότητας ,είναι διαθέσιμες στο αναλυτικό κείμενο της προκήρυξης στο http://www.kglawfirm.gr/uploads/pdf/Scholarship_Regulation_2015-GR.pdf

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΟΥΤΣΟΥ 28, 115 21 ΑΘΗΝΑ
****
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
τηλ. 210 8171500, fax: 210 6856657-8
Ηλ. Διεύθυνση: [email protected]   

Για περισσότερες πληροφορίες:
Yes. Positive Communication, κα Σοφία Νόβα, τηλ. 210 2532686, [email protected]

spot_img

Lawjobs