Δελτίο Τύπου ΔΣΘ (7/10/2009)

Για 23η συνεχή χρονιά ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης διοργανώνει τελετή υποδοχής των νέων δικηγόρων την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009 και ώρα 20:00 στην αίθουσα τελετών της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών (Εθν. Αμύνης 4). Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί όλες και όλοι οι νέες και οι νέοι δικηγόροι που πέτυχαν στις εξεταστικές περιόδους Σεπτεμβρίου 2008 και Μαρτίου 2009, καθώς και οι δικαστικές αρχές, δικηγόροι και οι αρχές της πόλης. Μετά από ομιλία του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Μανόλη Λαμτζίδη, θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από εκπροσώπους δικαστικών αρχών και αντιφώνηση της δεύτερης επιτυχούσας στις εξεταστικές περιόδους Σεπτεμβρίου 2008 και Μαρτίου 2009, κας Δέσποινας Τουτζάρη.
Την ίδια ημέρα και ώρα 13:00 θα κατατεθεί στεφάνι στις προτομές του Γεωργίου Τερτσέτη και του Αναστασίου Πολυζωΐδη, που βρίσκονται στην Πλατεία Δικαιοσύνης, δίπλα από το χώρο του πάρκινγκ του Δικαστικού Μεγάρου.