spot_img
spot_img
ΑρχικήLaw NewsΔ.Τύπου - ΑνακοινώσειςΕξειδικευμένο Career Day για απασχόληση σε νέες και γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις από...

Εξειδικευμένο Career Day για απασχόληση σε νέες και γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις από το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece στο 21ο ALBA Career Forum

spot_img
spot_img
spot_img

Στο πλαίσιο του 21ου Career Forum, το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece ανακοινώνει το πρώτο εξειδικευμένο Career Day για απασχόληση σε νέες και γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου 2013 στις εγκαταστάσεις του στην Αθήνα (Ξενίας 6-8, Πλατεία Μαβίλη).

 Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιείται από το Career & Alumni Ofiice και το ALBA Hub for Enterprise and Development, το κέντρο επιχειρηματικότητας τους ALBA Graduate Business School. Έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή τους τελειόφοιτους του ALBA με νέες επιχειρήσεις και start ups που έχουν μπει σε τροχιά ανάπτυξης και ζητούν συνεργάτες σε τομείς όπως διοίκηση, marketing, χρηματοοικονομικά, πωλήσεις και εξυπηρέτηση πελατών.

 Σε συνεργασία με την ελληνική startup Workable θα διοργανωθούν διαλέξεις και συναντήσεις, ενώ θα δωθεί η ευκαιρία για δικτύωση μεταξύ των αποφοίτων του ALBA και των επιχειρηματιών.

 Το ALBA Career Forum αποτελεί την κορύφωση των δραστηριοτήτων του Career & Alumni Office το οποίο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς καθοδηγεί τον κάθε φοιτητή ξεχωριστά για την επιτυχή του ένταξη στην αγορά εργασίας. Το ALBA Hub for Enterprise and Development παρέχει υποστήριξη και υπηρεσίες σε θέματα επιχειρηματικής δραστηριότητας σε φοιτητές και αποφοίτους του ALBA. Παράλληλα συνεργάζεται για την τόνωση της επιχειρηματικής δραστηριότητας με φορείς και πρωτοβουλίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 Το φετινό ALBA Career Forum πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία των  ελαστικών Continental. Χορηγός catering είναι η εταιρεία GALAXY Catering, υποστηρικτές οι εταιρείες Mondelez International και Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., digital partner η 9ΑΜ MEDIALABS, printing partner η Εκτυπωτική Αξιών – Μ. Μπαλκογιαννάκια & ΣΙΑ Ο.Ε., ενώ comunication partners είναι το περιοδικό HR Professional, το Kariera.gr, το getbusy.gr και η Eurocharity.

 Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να επικοινωνήσουν με το ALBA Hub for Enterprise and Development, 210 8964531, [email protected].

spot_img

Lawjobs