spot_img
spot_img
ΑρχικήLaw NewsΔ.Τύπου - ΑνακοινώσειςΜητροπολιτικό Κολλέγιο: το μοναδικό Registered Centre στην Αθήνα

Μητροπολιτικό Κολλέγιο: το μοναδικό Registered Centre στην Αθήνα

spot_img

 

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, σε συνέχεια της εξαιρετικής συνεργασίας του με το παγκοσμίου κύρους Βρετανικό Πανεπιστήμιο University of London (International Programmes), με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι αποτελεί πλέον το μοναδικό στην Αθήνα “Registered Centre” του Πανεπιστημίου.

Τα συνεργαζόμενα εκπαιδευτικά ιδρύματα έχουν παίξει και συνεχίζουν να διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο στη συνεχιζόμενη ανάπτυξη των διεθνών προγραμμάτων του University of London. Ως εκ τούτου, το Πανεπιστήμιο διαθέτει ένα πλαίσιο μέσω του οποίου αναγνωρίζει εκπαιδευτικά ιδρύματα που προσφέρουν ένα συγκεκριμένο επίπεδο σπουδών και ουσιαστική υποστήριξη στους φοιτητές των διεθνών προγραμμάτων του. Αυτά είναι γνωστά ως “Registered Centres” και στην κατηγορία αυτή εντάσσονται αυστηρά και μόνο εκπαιδευτικοί οργανισμοί οι οποίοι έχουν επιδείξει υψηλά πρότυπα όσον αφορά τη διδασκαλία, την ακαδημαϊκή υποστήριξη των φοιτητών τους και τις διοικητικές τους διαδικασίες.

Τo University of London  είναι ένα από τα κορυφαία Πανεπιστήμια του κόσμου, με ιστορία 3 αιώνων, περισσότερους από 170.000 ενεργούς φοιτητές και κορυφαίους αποφοίτους όπως ο Μαχάτμα Γκάντι, ο Νέλσον Μαντέλα, ο Τζων Κένεντυ, ο Τόμας Χάρντυ, ο Αλεξάντερ Φλέμινγκ, ο Αλεξάντερ Γκράχαμ Μπελ, αλλά και 74 Νομπελίστες και 52 Προέδρους και Πρωθυπουργούς ανά τον κόσμο.  Το University of London ανήκει σε  μία Πανεπιστημιακή Ομοσπονδία με 17 Πανεπιστήμια και 10 Ερευνητικά Ινστιτούτα μεταξύ των οποίων τα LSE, Lοndon Business School, King’s College London, Queen Margaret Univeristy κ.α..

Θυμίζουμε πως το Μητροπολιτικό Κολλέγιο παρέχει τη μοναδική ευκαιρία φοίτησης στα ακόλουθα Διεθνή Προγράμματα σπουδών του University of London (International Programmes) στην Ελλάδα:

►    ΝΟΜΙΚΗΣ- Bachelor of Laws (LLB)  – που προσφέρεται για 1η φορά στην Αθήνα
►    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ- BSc Economics 
►    ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ- BSc Politics and International Relations 

Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr

spot_img

Lawjobs