spot_img
spot_img
ΑρχικήLaw NewsΔ.Τύπου - ΑνακοινώσειςH νέα ιστοσελίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά από τη LawNet S.A.

H νέα ιστοσελίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά από τη LawNet S.A.

spot_img
spot_img
spot_img

Με τη συμπλήρωση δέκα ετών συνεχούς παρουσίας στο ψηφιακό περιβάλλον, ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά προχώρησε στη συνολική ανανέωση της ιστοσελίδας του. Το έργο το οποίο σχεδιάσθηκε και υλοποιήθηκε από τη LawNet S.A. (www.lawnet.gr) αποτελεί μια ιδιαίτερα καινοτομική πρόταση,  συνεχούς ενημέρωσης των επισκεπτών της νέας ιστοσελίδας για όλες τις πρωτοβουλίες και τις δραστηριότητες του Συλλόγου ενώ παράλληλα εξυπηρετεί όλα τα μέλη του Συλλόγου, με μια σειρά μοναδικών, ψηφιακών υπηρεσιών. 

Για την ορθολογική ανάπτυξη του έργου δημιουργήθηκαν δύο βασικοί άξονες υλοποίησης και λειτουργίας του, με στόχο την εύκολη πλοήγηση των χρηστών, την εξυπηρέτηση των μελών του, την άμεση ενημέρωση των μελών της νομικής κοινότητας, του Τύπου και των θεσμικών οργάνων της Πολιτείας.

α) Ο τομέας ενημέρωσης στον οποίο δημοσιεύονται όλες οι πληροφορίες που αφορούν τα όργανα, τα μέλη, τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του ΔΣΠ. Η πρόσβαση στη διεύθυνση www.dspeir.gr είναι ελεύθερη και χωρίς περιορισμούς σε κάθε ενδιαφερόμενο.

β) Η περιοχή των μελών του Συλλόγου, (members.dspeir.gr) όπου μια σειρά ψηφιακών υπηρεσιών οι οποίες απευθύνονται αποκλειστικά στα μέλη του ΔΣΠ, προορίζονται να τα  διευκολύνουν κατά την καθημερινή άσκηση του λειτουργήματός τους.

Ειδικότερα, ανάμεσα σε αυτές περιλαμβάνονται:  

1.Προσωπικό – επαγγελματικό email για όλα τα μέλη του Συλλόγου.

2.Κατάλογος πινακίων – εκθεμάτων της Εισαγγελίας Πρ. Πειραιά.

3.Υπηρεσία ενημέρωσης – ειδοποίησης για τα δικαστήρια/αποφάσεις/μέλος για όλα τα μέλη του Δ.Σ.Π.

4.Τράπεζα Πληροφοριών Ναυτικού Δικαίου

5.Επαγγελματική ιστοσελίδα παρουσίασης και προβολής με προσωπική λειτουργική διεύθυνση για όλα τα μέλη, μέσω του Επαγγελματικού Καταλόγου lawFirms.gr

6.Υπηρεσία εύρεσης εργασίας.

7.Εφαρμογές Δικηγορικής Πρακτικής (εργαλεία υπ. Τόκων, δικαστικού ενσήμου).

Η ιστοσελίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά αποτελεί την πρώτη ελληνική, νομική ιστοσελίδα με πλήρη, διπλή λειτουργικότητα μέσω της οποίας εξασφαλίζεται η άμεση και χωρίς καθυστέρηση πρόσβαση στην τελική πληροφορία. Παράλληλα, μέσω μιας σειράς καινοτομικών υπηρεσιών, διασφαλίζεται  η κατά προτεραιότητα μετάβαση των μελών του Δ.Σ.Π, σε μια σειρά ψηφιακών και ιδιαίτερα πρακτικών «λύσεων». 

Η LawNet S.A.(ΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Α.Ε.) ιδρύθηκε το έτος 2000 και έκτοτε παρέχει συστηματικά υπηρεσίες έγκυρης νομικής πληροφόρησης και ενημέρωσης μέσω της νομικής “πύλης” www.lawnet.gr
Παράλληλα αποτελεί το βασικό, ψηφιακό συνεργάτη πολλών θεσμικών φορέων, Συλλόγων και Οργανισμών στο χώρο της ελληνικής Δικαιοσύνης, όπως:
Δικαστικές Ενώσεις, Δικηγορικοί Σύλλογοι, Ασφαλιστικά ταμεία, Δικηγορικά Γραφεία κλπ.
Με το Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά συνεργάζεται από το έτος 2002, οπότε και αναπτύχθηκε η πρώτη ιστοσελίδα του Συλλόγου στην διεύθυνση www.dspeir.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας: LawNet S.A. – E-mail: [email protected]
τηλ: 210 – 33.92.572 -4 fax: 210 – 33.92.575

spot_img

Lawjobs