spot_img
spot_img
ΑρχικήLaw NewsΔ.Τύπου - ΑνακοινώσειςO David Shing, Ψηφιακός Προφήτης της AOL στο pre-TEDx Athens

O David Shing, Ψηφιακός Προφήτης της AOL στο pre-TEDx Athens

spot_img
spot_img
spot_img

Αθήνα, Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012  – Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειάς τους να εξαπλώσουν ενδιαφέρουσες και καινοτόμες ιδέες στο ευρύ κοινό ,το TEDxAthens, σε συνεργασία με ALBA Graduate Business School at the American College of Greece, σας προσκαλούν  στην ομιλια του David Shing, λίγο πριν από την επίσημη  παρουσίαση του στο TEDxAthens 2012 με θέμα  «Αυτοί που Πράτουν » .

Ο David Shing έχει πιθανόν τον πιο ασυνήθιστο επαγγελματικό τίτλο που έχουμε ακούσει. Είναι digital prophet της ΑΟL. Η δουλειά του είναι να ταξιδεύει τον κόσμο μιλώντας σε συνέδρια για τις νέες τάσεις στον χώρο του διαδικτύου και της τεχνολογίας , προσπαθώντας να προβλέψει τη νέα μορφή που θα πάρει το ψηφιακό τοπίο. Ο Shing κατάγεται από την Αυστραλία και ξεκίνησε την καριέρα του δουλεύοντας σε start ups και multimedia projects στην Αυστραλία και την Αμερική. Το 2007 βρέθηκε στο Λονδίνο πρώτα ως European Μarketing Director της ΑOL Europe και μετά ως αντιπρόεδρος Media και Μarketing της ΑΟL Europe.

Στην επίσκεψή του στην Αθήνα από τη Νέα Υόρκη για την συμμετοχή του στο TEDxAthens 2012, θα κάνει μια στάση στο ALBA Graduate Business School at the American College of Greece, δίνοντας στους ενδιαφερόμενους μια μοναδική ευκαιρία να ακούσουν τις σκέψεις και τις ιδέες του, να τον συναντηθούν και να συζητήσουν μαζί του!

Πνευματώδης και αναζωογονητικά ειλικρινής, Ο Shing  θα μιλήσει τόσο για το ιστορικο πλαίσιο οσο και την τρέχουσα κατάσταση καθώς θα παρουσιάζει το όραμα του για τον νέο κοσμο του marketing- ένα κοσμο που  θα ανήκει σε αυτούς που είναι πρόθυμοι να υιοθετήσουν τις αλλαγές και να ρισκάρουν τώρα! Οι δυνατότητες είναι πολλές και οι ανταμοιβές πραγματικες! Και ο Shing είναι εδώ για να μας δείξει τον τρόπο. Αλλωστε αυτό κάνουω οι προφήτες!

Η ομιλια θα γίνει στα Αγγλικά την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012, 11:00 π.μ. στις εγκαταστάσεις του ALBA στο κέντρο της Αθήνας (Ξενίας 6-8).

Το pre- TEDxAthens Talk είναι ανοικτό στο κοινό και δεν έχει κόστος συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.alba.edu.gr ή να επικοινωνήσετε με το [email protected].

Το TEDxAthens 2012 θα πραγματοποιηθεί στις 23&24 /11/2012. Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στο  The Hub Events και το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στο “Θέατρον” Ελληνικός Κόσμος, θα παρουσιάσει «Αυτούς που πράττουν (The Ones Who Do)».
 Αυτοί που κάνουν είναι άτομα που ονειρεύονται ένα διαφορετικό κόσμο, που βρίσκουν τρόπους για να κάνουν  το όραμά τους μια καθημερινή πραγματικότητα και οι οποίοι δεν σταματούν όταν αντιμετωπίζουν  αντιξοότητες.

spot_img

Lawjobs