spot_img
spot_img
ΑρχικήLaw NewsΔ.Τύπου - ΑνακοινώσειςOpen Day διοργανώνει το HMC/QMUL για το Μεταπτυχιακό του στο Διεθνές Ναυτιλιακό...

Open Day διοργανώνει το HMC/QMUL για το Μεταπτυχιακό του στο Διεθνές Ναυτιλιακό Δίκαιο (LLM in International Shipping Law)

spot_img

To Queen Mary University of London και το Hellenic Management Centre διοργανώνουν Open Day, την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 από τις 11:00 έως τις 19:00 στις εγκαταστάσεις του HMC, Πλάτωνος 1, στον Πειραιά, 18535.

Κατά τη διάρκεια του Open Day οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία :

– Να μάθουν λεπτομέρειες για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα LLM in International Shipping Law Programme – το οποίο βασίστηκε στην επιτυχία του αντίστοιχου προγράμματος που διδάσκεται στο QMUL, στο Λονδίνο και στο οποίο διδάσκει το ακαδημαϊκό προσωπικό του QMUL Centre of Commercial Law Studies.

–  Να συζητήσουν με τους εκπροσώπους του πανεπιστημίου για τις απαιτήσεις συμμετοχής, τις εκπαιδευτικές μεθόδους, τα μαθήματα, τις διαθέσιμες υποτροφίες και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων.

Για να λάβετε μέρος στο Open Day και να συναντήσετε την Κα Αγγελική Πολάτου, Postgraduate Programme Administrator (Piraeus/Global), CCLS, QMUL, κάνετε την εγγραφή σας στον παρακάτω σύνδεσμο: www.helmc.com/llmopenday.

spot_img

Lawjobs