spot_img
spot_img
ΑρχικήLaw NewsΔ.Τύπου - ΑνακοινώσειςPremier League: To κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου αποκλειστικά στη Nova!

Premier League: To κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου αποκλειστικά στη Nova!

spot_img
spot_img
spot_img

Η Νοva σας μεταφέρει στη μοναδική ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα του αγγλικού πρωταθλήματος! Όλες οι μεγάλες αναμετρήσεις και τα κορυφαία ντέρμπι του κόσμου διεξάγονται με κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας στη πρώτη ψηφιακή συνδρομητική τηλεόραση!
Τα μεγάλα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου παρατάσσονται για να προσφέρουν θέαμα στα πιο απρόβλεπτα παιχνίδια του αθλήματος.
Την Κυριακή 23/9 η Nova μεταφέρει τους συνδρομητές της στο «Άνφιλντ Παρκ» για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς: Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουναΐτεντ.
Στις 15.30 από το Novasports 2 HD/ Novasports 2, σε περιγραφή του Δημήτρη

Η αγωνιστική ανοίγει στη Nova, το Σάββατο 22/9, με το παιχνίδι Σουόνσι – Έβερτον στις 14.45, από το NS 1 HD/ NS 1 σε περιγραφή του Δημήτρη Τσακίρη.
Την Κυριακή 23/9, μετά το μεγάλο ντέρμπι, η αγωνιστική δράση συνεχίζεται με σπουδαίες αναμετρήσεις.
Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δίνουν σημαντικά παιχνίδια που θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά από τη Nova:
Η Μάντσεστερ Σίτυ υποδέχεται την Άρσεναλ, αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Champions League, στις 18.00 από το ΝS 2 HD/ NS2 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη ενώ την ίδια ώρα, στις 18.00, η αντίπαλος του Παναθηναϊκού
στο Europa League, Τότεναμ υποδέχεται την ΚΠΡ, σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου από το NS 4.

Η Nova θα δείχνει ζωντανά, αποκλειστικά και σε κορυφαία ποιότητα High Definition, όλη τη χρονιά, τις σημαντικότερες αναμετρήσεις του αγγλικού πρωταθλήματος, ενώ θα προβάλλει σε μαγνητοσκόπηση και τις υπόλοιπες αναμετρήσεις κάθε αγωνιστικής της Premier League.

Μεγάλα παιχνίδια θα διεξαχθούν και την επόμενη αγωνιστική της Premier League, στο τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου!

Το Σάββατο 29/9 Άρσεναλ – Τσέλσι στις 14.45 NS1/NS1HD και
Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Τότεναμ NS1/NS1HD στις 19.30 .
Την Κυριακή 30/9 στις 18.00, Άστον Βίλα – Μπρόμγουιτς NS4
Κάθε Δευτέρα μπορείτε να παρακολουθείτε, τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής που πέρασε. Κάθε Πέμπτη μια ειδική εκπομπή «Premier League World» σας… προετοιμάζει για την αγωνιστική που έρχεται, με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών και αφιερώματα ενώ κάθε Παρασκευή μέσα από το “Preview” μια εκπομπή – προαναγγελία, μαθαίνετε όλα τα τελευταία νέα των ομάδων ενόψει των αγώνων του Σαββατοκύριακου.
Premier League: Το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου αποκλειστικά στη NOVA
 

spot_img

Lawjobs