spot_img
spot_img
ΑρχικήLaw NewsΔ.Τύπου - ΑνακοινώσειςVolvo Cars: Επιβράβευση για το Συνήγορο του Πελάτη

Volvo Cars: Επιβράβευση για το Συνήγορο του Πελάτη

spot_img
spot_img
spot_img

 Η Volvo Cars ανακοίνωσε τους νικητές για το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Συνηγόρων του Πελάτη 2018. Ανάμεσά τους βρίσκεται η Αλεξάνδρα Κουλάδη, Συνήγορος του Πελάτη στην Volvo Σαρακάκης, που ανήκει στο δίκτυο των Επίσημων Διανομέων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Volvo στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση, καθώς στην τελική επιλογή συμμετείχαν οι καλύτεροι υποψήφιοι, που εργάζονται στο παγκόσμιο δίκτυο διανομέων της Volvo.

Ο πρωτοποριακός θεσμός του Συνηγόρου του Πελάτη είναι μια καινοτομία της Volvo που εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε κάθε πελάτη ξεχωριστά, όπως προβλέπεται από τη στρατηγική “Σχεδιασμένο γύρω από Εσένα”, που διέπει τη φιλοσοφία της σουηδικής εταιρείας. 

Από την έναρξη της εφαρμογής του, ο θεσμός του Συνηγόρου του Πελάτη έχει αυξήσει τους δείκτες ικανοποίησης των πελατών της Volvo, ενώ μείωσε σημαντικά τον αριθμό των θεμάτων που προωθούνται προς επίλυση στα κεντρικά της Volvo Cars. Μέσα στον Ιούνιο, οι έντεκα νικητές του Προγράμματος Επιβράβευσης Συνηγόρων του Πελάτη 2018 θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στην προτελευταία στάση του Volvo Ocean Race 2017–2018 που θα γίνει στο Γκέτεμποργκ, ως επιβράβευση των προσπαθειών που κατέβαλαν την προηγούμενη χρονιά.

spot_img

Lawjobs