Σήμερα απολογούνται οι κατηγορούμενοι για την τραγωδία στο Μαλιακό

0

Σήμερα απολογούνται στον εισαγγελέα Λαμίας οι οδηγοί της νταλίκας και του λεωφορείου του ΚΤΕΛ που εμπλέκονται στο τραγικό δυστύχημα στο Πέταλο του Μαλιακού και το οποίο στοίχισε τη ζωή σε επτά μαθητές, καθώς και η συνιδιοκτήτρια της νταλίκας.

Ο οδηγός και η συνιδιοκτήτρια της νταλίκας και αντιπρόεδρος της εταιρίας «Τζαμοτεχνική», αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, ενώ σοβαρές παρατυπίες φαίνεται να προκύπτουν και για τον οδηγό του λεωφορείου του ΚΤΕΛ Τρικάλων. Ειδικότερα, ο εισαγγελέας Λαμίας, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκαν, ο οδηγός της νταλίκας, Αντώνης Παρδαλάκης, η συνιδιοκτήτρια της νταλίκας, Μαρία Σαρτζετάκη και ο οδηγός του λεωφορείου, Δημήτρης Πεσλής, απήγγειλε διώξεις για μία κακουργηματική πράξη, δύο πλημμεληματικές, τέσσερα πταίσματα και για παραβάσεις του ΚΟΚ.

Σημειώνεται ότι του τροχαίου επιλήφθηκε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημ. Λινός, ο οποίος και ζήτησε την επίσπευση της ανακριτικής διαδικασίας και τον έλεγχο των προανακριτικών ερευνών που διεξήγαγε η Τροχαία. Στην υπόθεση παρενέβη και ο υπουργός Δικαιοσύνης Αναστάσης Παπαληγούρας, ο οποίος ζήτησε από τον κ. Λινό την ταχεία ολοκλήρωση της προδικασίας και την εισαγωγή της υπόθεσης στο ακροατήριο κατά απόλυτη προτεραιότητα.

Σχόλια