spot_img
spot_img
ΑρχικήLaw NewsΣυνέδρια - ΕκδηλώσειςΔιεθνές Συνέδριο «Ισότητα των Δύο Φύλων στο Εργασιακό Περιβάλλον» (13/09/2012)

Διεθνές Συνέδριο «Ισότητα των Δύο Φύλων στο Εργασιακό Περιβάλλον» (13/09/2012)

spot_img
spot_img
spot_img

Αθήνα, Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012 – Το Διεθνές Συνέδριο «Ισότητα των Δύο Φύλων στο Εργασιακό Περιβάλλον» (“Gender Equality in the Workplace – Learn from the Best”) διοργανώνεται από το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, στην Αθήνα, την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012.

Διακεκριμένοι ομιλητές και ειδικοί με διεθνή εμπειρία στον τομέα της προώθησης των ίσων ευκαιριών ανδρών – γυναικών στον χώρο εργασίας θα παρουσιάσουν τις εμπειρίες τους αλλά και καινούργιες ιδέες για ένα πιο δίκαιο και ισορροπημένο εργασιακό περιβάλλον.

Το συνέδριο στηρίζεται σε δύο βασικούς πυλώνες: αφενός στην παρουσίαση των πλέον πρόσφατων διεθνών επιστημονικών συμπερασμάτων και, αφετέρου, στη συζήτηση γύρω από τις καλύτερες εφαρμοζόμενες πρακτικές στον χώρο της ισότητας των δύο φύλων στις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις. Είναι μία σημαντική ευκαιρία για τους έλληνες HR Μanagers να ενημερωθούν για τις πρακτικές που εφαρμόζουν κορυφαίοι διεθνείς οργανισμοί και επιχειρήσεις.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Το συνέδριο (γλώσσα συνεδρίου τα αγγλικά) θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012, στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα (Αθ. Διάκου 28-34 www.royalolympic.com).

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε το www.gender-competence.eu ή να επικοινωνήσετε με το ALBA Graduate Business School (www.alba.edu.gr), κ. Αριστοτέλη Αλεξόπουλο (210 8964531, [email protected]). Το συνέδριο διοργανώνεται στα πλαίσια του ευρωπαϊκού έργου GECO, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ε.Ε.
 

spot_img

Lawjobs