spot_img
spot_img
ΑρχικήLaw NewsΔ.Τύπου - Ανακοινώσεις126ο Wimbledon - 2012: 25/6 - 8/7 : Το διασημότερο τουρνουά τένις...

126ο Wimbledon – 2012: 25/6 – 8/7 : Το διασημότερο τουρνουά τένις σε όλες τις διαστάσεις! Για πρώτη φορά σε τηλεοπτική 3D μετάδοση από την Nova

spot_img
spot_img
spot_img

Η Nova, η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα, πάντα πρωτοπόρος στην απόλυτη τηλεοπτική εμπειρία, εισήγαγε το ελληνικό κοινό στην τρισδιάστατη μετάδοση τηλεοπτικού περιεχομένου από τον περασμένο Νοέμβριο και με συνέπεια στηρίζει αυτή τη στρατηγική της επιλογή.

 

Συνεχίζοντας να δίνει κορυφαίο αθλητικό, αλλά και κινηματογραφικό περιεχόμενο σε  3D,  η Νοva επιχειρεί να «μεταφέρει» τους συνδρομητές της  στην «καρδιά» του πιο διάσημου τουρνουά τένις, του Wimbledon μέσα από αποκλειστικές, ζωντανές 3D μεταδόσεις!

 

Τα κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου τένις αναμετρώνται στη σημαντικότερη και παλαιότερη διοργάνωση του αθλήματος και η Nova για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, θα δείξει τις «μάχες» των πρωταθλητών σε τρισδιάστατη μετάδοση.

 

Το βάθος πεδίου που προσφέρει η 3D εμπειρία θέασης θα επιτρέψει σε όλους να δουν και να ζήσουν «με άλλο μάτι», την εξέλιξη των αγώνων. Από τις 4 έως τις 8 Ιουλίου οι συνδρομητές θα νιώσουν ότι… βρίσκονται στις εξέδρες για να παρακολουθήσουν τους Προημιτελικούς Ανδρών, τους Ημιτελικούς Ανδρών και Γυναικών και φυσικά τους μεγάλους τελικούς Ανδρών και Γυναικών.

 

 H αυλαία του 126ου Wimbledon ανοίγει την Δευτέρα 25/6 και η Nova σας μεταφέρει στο… «χορτάρι» με απευθείας συνδέσεις από διάφορα γήπεδα:

  • Από το Novasports 1 & Novasports HD και από το Novasports 3 από τις 15.00 έως το τέλος των αγώνων και
  • Από το Novasports 4 από τις 13.30 έως το τέλος των αγώνων.



Από τις 2/7 έως και τη λήξη των αγώνων παρακολουθήστε σε κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας από το Novasports 1 & Novasports HD:

·         2/7 – Φάση των 16 στις 15.00

·         3/7 – Προημιτελικοί Αγώνες Γυναικών στις 15.00

·         4/7 – Προημιτελικοί Αγώνες Ανδρών στις 15.00

·         5/7 – Ημιτελικοί Αγώνες Γυναικών στις 15.00

·         6/7 – Ημιτελικοί Αγώνες Ανδρών στις 15.00

·         7/7 – Τελικοί Αγώνες Γυναικών στις 16.00

         Τελικοί Διπλού Ανδρών & Τελικοί Διπλού Γυναικών

·         8/7 – Τελικοί Ανδρών στις 16.00

                         Τελικοί Μεικτό Διπλό  

 

Από 25/6 έως και το τέλος του τουρνουά στις 8/8, καθημερινά στις 23.30, από το Novasports 1 & Novasports HD, θα προβάλλονται οι καλύτερες στιγμές των αγώνων.


Ζήστε την απόλυτη τηλεοπτική εμπειρία στη Nova. Ο Novac Djokovic, ο Rafael Nadal, ο Roger Federer, η Petra Kvitova, η Serena Williams, η Maria Sharapova αλλά και η Λένα Δανιηλίδου και ο Μάρκος Παγδατής σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε τους συναρπαστικούς αγώνες του Wimbledon μέσα από τη Νova σε μια τηλεοπτική εμπειρία… πολλών διαστάσεων (SD, HD,3D)!

 

To Wimbledon στο novasports.gr

 O Όμιλος Forthnet προσφέρει προς όλους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους αγώνες του κορυφαίου τουρνουά ζωντανά, σε livestreaming από το novasports.gr.

Καθημερινά, στις 23.30, οι λάτρεις του αθλήματος μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα novasports.gr και να παρακολουθήσουν σε livestreaming τις κορυφαίες στιγμές των αγώνων της ημέρας.

spot_img

Lawjobs