spot_img
spot_img
ΑρχικήLaw NewsΔ.Τύπου - Ανακοινώσεις«Be A Student For A Day» Πρόσκληση από το ALBA για μία...

«Be A Student For A Day» Πρόσκληση από το ALBA για μία πρωτοποριακή μαθησιακή εμπειρία

spot_img
spot_img
spot_img

Αθήνα, Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013 – To ALBA στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Be A Student For A Day» προσκαλεί για μία ακόμη φορά τους ενδιαφερόμενους στα «θρανία» του για μία ημέρα. Οι συμμετέχοντες θα βιώσουν μία πρωτοποριακή εκπαιδευτική εμπειρία μέσω σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας και θα πάρουν μέρος σε ένα ειδικό και ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι προσομοίωσης!

Το παιχνίδι, βασισμένο σε μακροχρόνια έρευνα, εντάσσει τους συμμετέχοντες σε μια ομάδα αγώνων αυτοκινήτου Formula 1 και θέτει μια αλληλουχία από έντονα και απαιτητικά διοικητικά διλλήματα. Οι συμμετέχοντες καλούνται να αναλύσουν τα δεδομένα του εκάστοτε προβλήματος και να αποφασίσουν πως θα κινηθούν. Το παιχνίδι στοχεύει στην ανάπτυξη δεξιοτήτων ηγεσίας και συνεργασίας σε συνθήκες μεγάλης πίεσης και προκλήσεων.

Παράλληλα με το παιχνίδι προσομοίωσης, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν ομιλίες από Καθηγητές του ALBA σχετικά με θέματα που άπτονται της στρατηγικής και της διαχείρισης κινδύνου – ενός θέματος που συνδέεται άμεσα και με το νέο πρόγραμμα του ALBA, MSc in Risk Management. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ομιλία του Διευθυντή του Τμήματος Επιχειρηματικότητας κου Αλέξη Κομσέλη, με θέμα «Η Επιχειρηματικότητα Σήμερα: Ανάγκη ή Ευκαιρία?».

Η μαθησιακή αυτή εμπειρία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου και ώρα 9.30-15.00 στις εγκαταστάσεις του ALBA στην Αθήνα (Ξενίας 6-8, Πλατεία Μαβίλη).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό κατόπιν δήλωσης συμμετοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα του «Be A Student For A Day» και να υποβάλλουν τη συμμετοχή τους ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα: www.alba.edu.gr/StudentForADay ή να επικοινωνούν με την κα Λήδα Κομνηνού, τηλ.: 210 8964531 (2250), e-mail: [email protected]
 

spot_img

Lawjobs