spot_img
spot_img
ΑρχικήLaw NewsΔ.Τύπου - ΑνακοινώσειςΑντώνης Π. Αργυρός - www.argyroslaw.gr - Ιστοσελίδα Δικηγορικού Γραφείου

Αντώνης Π. Αργυρός – www.argyroslaw.gr – Ιστοσελίδα Δικηγορικού Γραφείου

spot_img
spot_img
spot_img

Στη διεύθυνση www.argyroslaw.gr έχει αναρτηθεί η πλήρης, ψηφιακή ιστοσελίδα του Δικηγορικού Γραφείου «Αντώνης Π. Αργυρός», ενός γραφείου με σημαντική επιστημονική και επαγγελματική παρουσία στο χώρο από το 1976.

Με ένα διακριτικό αλλά και χαρακτηριστικό design, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη λειτουργικότητα και στο «φιλικό» περιβάλλον έρευνας και αναζήτησης της πληροφορίας. Η ανάδειξη του περιεχομένου και μέσω αυτού η έμφαση στην πλούσια επιστημονική και επαγγελματική δραστηριότητα του Δικηγορικού Γραφείου «Αντώνης Π. Αργυρός», επιτυγχάνεται, με ιδιαίτερη απλότητα, η περιήγηση, σε όλες τις Ενότητες της Ιστοσελίδας. Παράλληλα, είναι δυναμική στο σύνολό της, ώστε να υπηρετεί χωρίς καθυστερήσεις την ανάδειξη κάθε νέας καταχώρησης περιεχομένου.

Το έργο υλοποιήθηκε στο σύνολό του (σχεδιασμός και ανάπτυξη, φιλοξενία) από τη LawNet S.A.

Το Δικηγορικό Γραφείο “ANTΩΝΗΣ Π.ΑΡΓΥΡΟΣ “ ιδρύθηκε το 1976 από τον ΑΝΤΩΝΗ Παναγιώτη ΑΡΓΥΡΟ, Αναπλ. Νομικό Σύμβουλο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και πλαισιώνεται από έμπειρους και ιδιαίτερα δραστήριους συνεργάτες. 

Ο Αντώνης Π. Αργυρός γεννήθηκε στο χωριό Σπαρτιά Κεφαλονιάς και αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το έτος 1974. Από το 1976 είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και από το 1984 είναι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο. Το έτος 2012 διετέλεσε Υπουργός Επικρατείας στην κυβέρνηση Π. Πικραμμένου. Από το 2004 μέχρι σήμερα είναι Δικηγόρος και Αναπληρωτής Νομικός Σύμβουλος στο ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.

Η LawNet S.A.(ΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Α.Ε) ιδρύθηκε το έτος 2000 και έκτοτε παρέχει συστηματικά υπηρεσίες έγκυρης νομικής πληροφόρησης και ενημέρωσης μέσω της νομικής “πύλης” www.lawnet.gr

Παράλληλα αποτελεί το βασικό, ψηφιακό συνεργάτη μιας σειράς θεσμικών φορέων, Συλλόγων και Οργανισμών στο χώρο της ελληνικής Δικαιοσύνης, όπως:

Δικαστικές Ενώσεις, Δικηγορικοί Σύλλογοι, Ασφαλιστικά ταμεία, Δικηγορικά Γραφεία κλπ.

Στοιχεία Επικοινωνίας: LawNet S.A. – E-mail: [email protected]
τηλ: 210 – 33.92.572 -4 fax: 210 – 33.92.575

spot_img

Lawjobs