spot_img
spot_img
ΑρχικήLaw NewsΔ.Τύπου - ΑνακοινώσειςChesterfield: A piece of English Tradition

Chesterfield: A piece of English Tradition

spot_img
spot_img
spot_img

Τα αγγλικά έπιπλα Chesterfield είναι διαχρονικά, καθώς διατηρούν αναλλοίωτο το στυλ τους πάνω από δύο αιώνες.
Κατασκευασμένα στο χέρι από έμπειρους τεχνίτες για να διατηρηθούν μια ολόκληρη ζωή, τα αυθεντικά έπιπλα Chesterfield διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων, δερμάτων και υφασμάτων.
Από τη δεκαετία του ’50, στο Λονδίνο, η οικογένειας Maniski έχει επικεντρωθεί στο παραδοσιακό αγγλικό έπιπλο. Μετά το 1985 οι δραστηριότητες επεκτείνονται και στην Ελλάδα.
Η εμπειρία του παρελθόντος και η άμεση συνεργασία με τα πλέον αξιόπιστα εργοστάσια του παραδοσιακού αγγλικού επίπλου, όπως ο οίκος House of Chesterfields, είχε αποτέλεσμα την πολυετή και δυναμική παρουσία της εταιρείας στον τομέα της επίπλωσης. Τα έπιπλα Chesterfield κατέκτησαν τη συνείδηση του κοινού με αυθεντικές αξίες, ποιοτικές και αισθητικές.
Το έμπειρο προσωπικό είναι έτοιμο να σας ξεναγήσει σε ένα χαλαρό περιβάλλον και να σας προτείνει ιδανικές λύσεις για χώρους διαχρονικούς που παραμένουν αναλλοίωτοι και εύχρηστοι στο πέρασμα του χρόνου.
HOUSE OF CHESTERFIELDS – MANISKI & Co.
 
 
Συνυφασμένη εδώ και πολλά χρόνια με τα αγγλικά προϊόντα, η εταιρεία Maniski & Co είναι η επίσημη αντιπρόσωπος του βρετανικού οίκου House of Chesterfields. Χρησιμοποιώντας αποκλειστικά φυσικές πρώτες ύλες, όπως μασίφ ξύλινους σκελετούς φουρνιστής οξιάς και δέρμα από μοσχάρι (που προέρχεται από τα καλύτερα βυρσοδεψεία της Αγγλίας) και συνοδεύονται με εγγύηση εφόρου ζωής.
Τα εξαιρετικής ποιότητας χειροποίητα έπιπλα Chesterfield υπόκεινται σε tests επιβράδυνσης πυρός, αξιοποιώντας τον έλεγχο της ποιότητας κατά τη διάρκεια της κατασκευής, καθώς και την εφόρου ζωής ασφάλεια του αγοραστή.
Χάρη στο υπέρκομψο στυλ και στην ποικιλία των σχεδίων του διάσημου οίκου, κάθε ελληνικό σπίτι μπορεί πλέον να αποκτήσει την αίγλη του παραδοσιακού αγγλικού στυλ.

House of Chesterfields – Maniski & Co: Οδός Μεσογείων 61 Μαρούσι, 15126. Τηλέφωνο: 210 6143910. Email [email protected]  www.chesterfield.gr

spot_img

Lawjobs