spot_img
spot_img
ΑρχικήLaw NewsΔ.Τύπου - ΑνακοινώσειςΔιοικητικό Δίκαιο Δ΄ έκδοση 2018

Διοικητικό Δίκαιο Δ΄ έκδοση 2018

spot_img

Απόστολος Γέροντας, Σωτήρης Λύτρας, Προκόπης Παυλόπουλος, Γλυκερία Σιούτη,   Σπυρίδων Φλογαΐτης.

Πέντε διαπρεπείς Καθηγητές του Διοικητικού Δικαίου ένωσαν τις επιστημονικές τους δυνάμεις και προσφέρουν στον ελληνικό νομικό κόσμο το πιο σύγχρονο Εγχειρίδιο Διοικητικού Δικαίου.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος έχει γράψει το εισαγωγικό κεφάλαιο για το σύστημα των πηγών του δικαίου καθώς και το κεφάλαιο για την αστική ευθύνη του δημοσίου.

Ο Σπυρίδων Φλογαΐτης εισάγει τον αναγνώστη στην προβληματική του διοικητικού δικαίου και της επιστήμης του και έχει γράψει ακόμα το κεφάλαιο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο Σωτήρης Λύτρας παρουσιάζει τη διοικητική οργάνωση στην Ελλάδα, η Γλυκερία Σιούτη αναλύει τα βασικά στοιχεία του Δικαίου των Διοικητικών Πράξεων και ο Απόστολος Γέροντας πραγματεύεται τα θέματα των δημοσίων συμβάσεων και της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης.

Το βιβλίο αυτό, που έχει φτάσει ήδη στην τέταρτη έκδοσή του, καλύπτει πλήρως τις διδακτικές ανάγκες των σπουδαστών, εμβαθύνοντας στη μελέτη των θεμελιωδών θεμάτων του διοικητικού δικαίου, αλλά συγχρόνως είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για όλους τους εφαρμοστές του, καθώς αποτυπώνει το ζωντανό διοικητικό δίκαιο της χώρας στην καθημερινή του εξέλιξη.

spot_img

Lawjobs