spot_img
spot_img
ΑρχικήLaw NewsΔ.Τύπου - ΑνακοινώσειςΔΣΘ: Ποδοσφαιρική συνάντηση δικηγόρων Θεσσαλονίκης και Ραιδεστού (Τουρκίας)

ΔΣΘ: Ποδοσφαιρική συνάντηση δικηγόρων Θεσσαλονίκης και Ραιδεστού (Τουρκίας)

spot_img
spot_img
spot_img

Αφιερωμένος στην ειρήνη θα είναι ο ποδοσφαιρικός αγώνας που θα δώσουν οι ποδοσφαιρικές ομάδες του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και του Δικηγορικού Συλλόγου Τεκίρνταγ (Ραιδεστού) της Τουρκίας. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας για λόγους συμβολικούς θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Νέας Ραιδεστού Θεσσαλονίκης το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010 στις 12 το μεσημέρι.
Θα ακολουθήσει γεύμα που θα παραθέσουν από κοινού προς τιμήν των αθλητών των δύο ομάδων και των φιλοξενουμένων ο Δήμος Θέρμης και ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.
Στη σύνθεση των ομάδων θα μετέχουν και οι δύο Πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων, κ. Μανόλης Λαμτζίδης και κ. Γιοργκούν Μουσσελέμ.
Σημειώνεται ότι η ποδοσφαιρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης θα στελεχωθεί βασικά από αθλητές-ποδοσφαιριστές μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης που ανήκουν στη δύναμη των τριών υφιστάμενων ομάδων με την επωνυμία «Αριστοτέλης», «Αρμενόπουλος» και «Μέγας Αλέξανδρος» , οι οποίες για πρώτη φορά στα χρονικά του Συλλόγου σχηματίζουν μία κοινή ομάδα.
Τον ποδοσφαιρικό αγώνα έχουν κληθεί να παρακολουθήσουν τοπικοί βουλευτές και όλοι οι αιρετοί άρχοντες της ευρύτερης περιοχής του νομού Θεσσαλονίκης.

spot_img

Lawjobs