spot_img
spot_img
ΑρχικήLaw NewsΔ.Τύπου - ΑνακοινώσειςΔΣΑ: Συζήτηση της Αίτησης κατά του τέλους επιτηδεύματος

ΔΣΑ: Συζήτηση της Αίτησης κατά του τέλους επιτηδεύματος

spot_img
spot_img
spot_img

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών παρέστη σήμερα, διά του Προέδρου του κ. Ιωάννη Δ. Αδαμόπουλου και των πληρεξούσιων Δικηγόρων του κ.κ. Αντωνίου Π. Αργυρού και Ευσταθίου Κ. Μπακάλη, ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας κατά τη συζήτηση της υπ αριθμ. κατ. 6961/22-09-2011 Αίτησης Ακύρωσης κατά της υπ αριθμ. ΠΟΛ. 1167/02-08-2011 (Φ.Ε.Κ. Β 1835/17-08-2011) απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, κατά το μέρος αυτής που αφορά στο θεσπιζόμενο με τις διατάξεις του άρθρου 31 του Ν. 3986/2011 «Τέλος Επιτηδεύματος».
Κατά τη συζήτηση της υπόθεσης αναπτύχθηκαν και προφορικά οι λόγοι ακύρωσης, οι οποίοι εκτίθενται αναλυτικά στην ως άνω Αίτηση.
Σημειώνεται ότι συζητήθηκαν επίσης οι αντίστοιχες Αιτήσεις Ακύρωσης των Δικηγορικών Συλλόγων Θεσσαλονίκης, Βόλου και Χαλκίδας, με όμοια νομική βάση και επιχειρηματολογία.
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, έχοντας πλήρη πεποίθηση περί της βασιμότητας των λόγων ακύρωσης και απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, εκφράζει την αισιοδοξία του για τη θετική έκβαση της υπόθεσης και διατρανώνει τη βούλησή του να εξακολουθήσει να στέκεται στο πλευρό των μελών του, αλλά και του κοινωνικού συνόλου, στο διαρκή αγώνα για την προάσπιση της νομιμότητας και των αρχών του κράτους δικαίου.

spot_img

Lawjobs