spot_img
spot_img
ΑρχικήLaw NewsΔ.Τύπου - ΑνακοινώσειςΕνημερωτική Παρουσίαση του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος

Ενημερωτική Παρουσίαση του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος

spot_img
spot_img
spot_img

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, το πρώτο ελληνικό δημόσιο αγγλόφωνο πανεπιστήμιο της χώρας, διοργανώνει ενημερωτική παρουσίαση (information session) των Μεταπτυχιακών του Προγραμμάτων για ενδιαφερομένους, την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013, στις 17.00, στις εγκαταστάσεις του στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. 
Η ενημέρωση θα καλύψει διεξοδικά τα μεταπτυχιακά προγράμματα καθώς και τις επαγγελματικές προοπτικές που αυτά παρέχουν στους απόφοιτούς τους. Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα προσωπικής ενημέρωσης από το ακαδημαϊκό και το διοικητικό προσωπικό του ιδρύματος, ώστε να λάβουν απαντήσεις σε όλα τους τα ερωτήματα σχετικά με τις μεταπτυχιακές σπουδές αλλά και το πρόγραμμα υποτροφιών του Διεθνούς Πανεπιστημίου.
Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος παρέχει δέκα (10) μεταπτυχιακά προγράμματα υψηλής ζήτησης στην αγορά εργασίας στους τομείς της οικονομίας και διοίκησης επιχειρήσεων, της τεχνολογίας, της νομικής και των ανθρωπιστικών σπουδών, για τα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους άμεσα.
Τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, που προσφέρονται είναι τα εξής:

Executive MBA
MSc in Management
MSc in Banking & Finance
MSc in Sustainable Development
MSc in Strategic Product Design
LLM in Transnational and European Commercial Law and Alternative Dispute Resolution
MA in Black Sea Cultural Studies
MA in Art, Law and Economy
MSc in Information and Communication Technology Systems
MSc in Energy Systems
Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα και για δηλώσεις συμμετοχής στο www.ihu.edu.gr ή στο τηλέφωνο 2310807520 ή με email στο [email protected]

spot_img

Lawjobs