spot_img
spot_img
ΑρχικήLaw NewsΔ.Τύπου - ΑνακοινώσειςΕνημερωτική συνάντηση στην τελική φάση των αιτήσεων για το Διεθνές Πανεπιστήμιο της...

Ενημερωτική συνάντηση στην τελική φάση των αιτήσεων για το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

spot_img
spot_img
spot_img

Tο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος διοργανώνει την τελευταία ενημερωτική συνάντηση (info session) πριν την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους, την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου, στις 5 το απόγευμα. Όσοι επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο από τον προσεχή Οκτώβριο, μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους έως τις 27 Σεπτεμβρίου ή μέχρι την συμπλήρωση των προσφερόμενων θέσεων.
Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν αναλυτικά για τα μεταπτυχιακά προγράμματα και θα λάβουν απαντήσεις στα ερωτήματά τους σχετικά με το Διεθνές Πανεπιστήμιο, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο το πρώτο βήμα προς την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου από το πρώτο δημόσιο αγγλόφωνο πανεπιστήμιο της χώρας.
Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, παρέχει 10 μεταπτυχιακά προγράμματα κύρους και υψηλής ποιότητας στους τομείς της οικονομίας, της τεχνολογίας, της νομικής και των ανθρωπιστικών σπουδών.
Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα προσωπικής ενημέρωσης, θα ξεναγηθούν στους χώρους του πανεπιστημίου και θα έρθουν σε επαφή με φοιτητές, ακαδημαϊκούς και το προσωπικό του ιδρύματος.
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο Α’ του Διεθνούς Πανεπιστημίου και θα αφορά τα προγράμματα σπουδών, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αίτησης και το πρόγραμμα υποτροφιών.
Δηλώσεις συμμετοχής στο www.ihu.edu.gr ή στα τηλέφωνα 2310807502, -520, -528 ή με email στο [email protected] 
 
Ταυτότητα
Tο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (www.ihu.edu.gr) ιδρύθηκε το 2005 (Νόμος 3391) και αποτελεί το πρώτο δημόσιο Ελληνικό Πανεπιστήμιο, που προσφέρει προγράμματα σπουδών αποκλειστικά στην Αγγλική γλώσσα. Στο Διεθνές Πανεπιστήμιο λειτουργούν τρεις Σχολές: η Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης που προσφέρει τα εξής μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών: Executive MBA, MSc in Management, MSc in Banking & Finance, MSc in Sustainable Development, MSc in Strategic Product Design, LLM in Transnational and European Commercial Law and Alternative Dispute Resolution, η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών που προσφέρει τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών: MA in Black Sea Cultural Studies, MA in Art, Law and Economy και η Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας που προσφέρει δύο μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών: MSc in Information and Communication Technology Systems, MSc in Energy Systems.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας MME
Ιωάννης Κώνστας
Head of Education Administration
[email protected] , 2310807532
 

spot_img

Lawjobs