spot_img
spot_img
ΑρχικήLaw NewsΔ.Τύπου - ΑνακοινώσειςΗ Canon, αυτό το καλοκαίρι,σας ταξιδεύει! (1-7-2009)

Η Canon, αυτό το καλοκαίρι,σας ταξιδεύει! (1-7-2009)

spot_img
spot_img
spot_img

Με κάθε αγορά ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής και βιντεοκάμερας υψηλής ευκρίνειας κερδίζετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τις Κυκλάδες και διαμονή σε πολυτελείς ξενώνες στην Ελλάδα αντίστοιχα!

Αθήνα, 30 Ιουνίου 2009 – Αυτό το καλοκαίρι η Canon σας ταξιδεύει στην Ελλάδα με μοναδικές προσφορές που συνοδεύουν κάθε αγορά ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών και βιντεοκαμερών υψηλής ευκρίνειας (HD).
Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, η επιλογή σας είναι μόνο μία: Canon. Αποκτήστε κάποια από τις φωτογραφικές μηχανές της θρυλικής σειράς IXUS ή τη στιβαρή all weather PowerShot D10 και επιβιβαστείτε στα πλοία της Blue Star Ferries για τις Κυκλάδες, απαθανατίζοντας μοναδικές στιγμές καλοκαιρινής ξεγνοιασιάς. Βιντεοσκοπήστε στιγμές «γεμάτες» καλοκαίρι με τις βιντεοκάμερες υψηλής ευκρίνειας και αποδράστε για ένα διήμερο σε ξενώνες πολυτελείας.
Η μοναδική προσφορά ισχύει για κάθε αγορά που πραγματοποιείται από την 1η Ιουλίου έως και την 20η Αυγούστου από τo επίσημο δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων και αλυσίδων και αφορά μόνο σε προϊόντα που συνοδεύονται από την εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας.
“Η Canon αποδεικνύει εμπράκτως ότι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας και των όμορφων στιγμών της ζωής όλων μας, ” σχολίασε ο κος Δρόσοs Δρόσος, Διευθυντής του Τομέα Καταναλωτικών Προϊόντων της Intersys. “Πρωτοπορώντας για μια ακόμα φορά, η Canon προσφέρει στον τελικό καταναλωτή τη δυνατότητα να αποκτήσει ένα κορυφαίο προϊόν τεχνολογίας, αξεπέραστου σχεδιασμού και πολλαπλών δυνατοτήτων, συνδυάζοντάς το με μια μοναδική προσφορά για το καλοκαίρι.”
Το φετινό καλοκαίρι υπόσχεται πολλές εκπλήξεις. Ανακαλύψτε τις παρέα με την Canon!
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.intersys.gr/information/news/2009/Canon_Summer_Promo.htm

Σχετικά με την Canon Europe
Η Canon είναι μία εταιρεία διεθνώς αναγνωρισμένη για την πρωτοπορία της σ ένα ευρύ φάσμα νέων τεχνολογιών – από συστήματα ψηφιακής απεικόνισης και εκτυπώσεων, έως λύσεις πληροφορικής, για επιχειρήσεις και ιδιώτες χρήστες. Θυγατρική της Canon Inc. Ιαπωνίας, η Canon Europa είναι το κέντρο επιχειρήσεων της Canon στην Ευρώπη, με έδρα στο Αμστερνταμ της Ολλανδίας. Η Canon Europa υποστηρίζει τις δραστηριότητες της Canon στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των αντιπροσώπων της σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες. H επιχειρηματική στρατηγική της Canon στην Ευρώπη εστιάζεται σε δύο σαφώς καθορισμένες αγορές: Επαγγελματικές Λύσεις (ανάπτυξη προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών πληροφορικής για περιβάλλοντα γραφείου και επαγγελματικών εκτυπώσεων) και Καταναλωτικά Προϊόντα Εικόνας/Εκτύπωσης (φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες και εκτυπωτές Bubble Jet). Η Canon απασχολεί περίπου 11.000 εργαζόμενους στην Ευρώπη και τις περιοχές ΕΜΕΑ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Canon Europa ανατρέξτε στην διεύθυνση: www.canon-europa.com

Σχετικά με την Ιntersys A.E.
Η Intersys Α.Ε , με κύκλο εργασιών €71 εκατ. το 2008 είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο των Συστημάτων Αυτοματισμού Γραφείου, της Πληροφορικής, και των Ηλεκτρονικών Καταναλωτικών Προϊόντων. Αντιπροσωπεύοντας μερικά από τα κορυφαία ονόματα στον κόσμο, όπως Canon, Pioneer και Toshiba, προσφέρει προϊόντα και ολοκληρωμένες λύσεις που έχουν στόχο να ανταποκριθούν στις επαγγελματικές και δημιουργικές προσδοκίες του σύγχρονου ανθρώπου. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.intersys.gr

spot_img

Lawjobs