spot_img
spot_img
ΑρχικήLaw NewsΔ.Τύπου - ΑνακοινώσειςlawFirms.gr: Αναβάθμιση του Επαγγελματικού Καταλόγου των Δικηγόρων και στρατηγική συνεργασία με το...

lawFirms.gr: Αναβάθμιση του Επαγγελματικού Καταλόγου των Δικηγόρων και στρατηγική συνεργασία με το kathimerini.gr

spot_img
spot_img
spot_img

Σε συνολικό επανασχεδιασμό και τεχνολογική αναβάθμιση του lawFirms.gr του Επαγγελματικού Καταλόγου των Δικηγόρων, προχώρησε η LAWNET, ώστε να καλύψει τις υψηλές απαιτήσεις Επικοινωνίας και Προβολής του κλάδου. Παράλληλα, συνήψε μια ιδιαίτερα σημαντική  συμφωνία συνεργασίας με το Kathimerini.gr.    

Στο νέο lawFirms.gr  έχουν προστεθεί μια σειρά, νέες ιδιαίτερα καινοτομικές υπηρεσίες με στόχο την πλέον αποδοτική προβολή των Μελών του, σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου.
Στο «έξυπνο» περιβάλλον του νέου lawFirms.gr ο Δικηγόρος – Μέλος του  έχει τη δυνατότητα μέσα σε λίγα λεπτά, να δημιουργήσει ένα πλήρες, επαγγελματικό profile, το οποίο στη συνέχεια θα ενημερώνει ο ίδιος με χρήση των προσωπικών κωδικών του.  Επιπλέον, αξιοποιώντας την μοναδική, λειτουργική διεύθυνσή του (Παράδειγμα: www.lawfirms.gr/gitsas) μπορεί να προχωρήσει στην υλοποίηση μέτρων διαφήμισης και προβολής του γραφείου του.

Παράλληλα, η LAWNET θέλοντας να προσδώσει ακόμα περισσότερο κύρος και υψηλή ποιότητα στις υπηρεσίες της, εξασφάλισε την αποκλειστική συνεργασία του Kathimerini.gr. Πιο συγκεκριμένα, ο Επαγγελματικός Κατάλογος lawfirms.gr  λειτουργεί πλέον και εντός του Kathimerini.gr, στη διεύθυνση: kathimerini.lawfirms.gr, καθιστώντας δυνατή την προβολή όλων των Μελών του σε περισσότερους από 1.500.000 μοναδικούς επισκέπτες κάθε μήνα. Ταυτόχρονα, τα μέλη του lawFirms.gr θα συνεχίσουν να προβάλλονται σε όλα τα δημοφιλή σημεία ψηφιακής παρουσίας: LawNet , Google & Social Media.

Με τις νέες υπηρεσίες του, τα Μέλη του  lawFirms.gr  λαμβάνουν μια  ξεχωριστή θέση στο νέο περιβάλλον, της ενιαίας και ιδιαίτερα ανταγωνιστικής αγοράς παροχής νομικών υπηρεσιών.    

Η LawNet  – ΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Α.Ε. ιδρύθηκε το έτος 2000 και έκτοτε παρέχει συστηματικά υπηρεσίες έγκυρης νομικής πληροφόρησης και ενημέρωσης, μέσω της νομικής “πύλης” www.lawnet.gr

Παράλληλα αποτελεί το βασικό, ψηφιακό συνεργάτη μιας σειράς θεσμικών φορέων, Συλλόγων και Οργανισμών στο χώρο της ελληνικής Δικαιοσύνης, όπως: Δικαστικές Ενώσεις, Δικηγορικοί Σύλλογοι, Ασφαλιστικά ταμεία και Δικηγορικά Γραφεία, υλοποιώντας μια σειρά καινοτομικών έργων και υποστηρίζοντας ενεργά την Ηλεκτρονική Δικαιοσύνη (e-justice) στη χώρα μας. 

Στοιχεία Επικοινωνίας
LawNet S.A.
– E-mail: [email protected]  τηλ: 210 – 33.92.572 -4 fax: 210 – 33.92.575
 

spot_img

Lawjobs