spot_img
spot_img
ΑρχικήLaw NewsΔ.Τύπου - ΑνακοινώσειςΜάθετε πώς να αναπτύξετε στην επιχείρησή σας ένα δίκαιο και αποδοτικό εργασιακό...

Μάθετε πώς να αναπτύξετε στην επιχείρησή σας ένα δίκαιο και αποδοτικό εργασιακό χώρο!

spot_img
spot_img
spot_img

Αθήνα, Τρίτη 26 Ιουνίου 2012 – Μία ιδιαίτερη εκπαιδευτική εκδήλωση στο πεδίο της Διοίκησης Διαφορετικότητας και προώθησης των Ίσων Ευκαιριών στον εργασιακό χώρο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στελέχη του χώρου της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού (HR Managers) την Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012, στις εγκαταστάσεις του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece στην Αθήνα (Ξενίας 6-8, πλ. Μαβίλη).
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα των σημαντικότερων διεθνών ερευνών στη Διοίκηση Διαφορετικότητας και προώθηση Ίσων Ευκαιριών στον εργασιακό χώρο καθώς και case studies συγκεκριμένων πρακτικών και μέτρων προώθησης των Ίσων Ευκαιριών όπως ακριβώς εφαρμόσθηκαν σε κορυφαίες Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις και οργανισμούς.
Οι ίδιοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν ενεργό μέρος στην εκδήλωση και να συνεισφέρουν εμπειρίες και ιδέες μέσω ενός μηχανισμού δομημένης ανταλλαγής απόψεων. Η εκδήλωση διοργανώνεται στα πλαίσια του χρηματοδοτούμενου από την Ε.Ε. ερευνητικού έργου GECO: Improving Gender Equality Competences (www.gender-competence.eu), στα πλαίσια του οποίου συνεργάζονται πανεπιστήμια και ερευνητικοί φορείς από έξι Ευρωπαϊκές χώρες.
Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Αριστοτέλη Αλεξόπουλο, τηλ. 210 8964531, email: [email protected].
 

spot_img

Lawjobs