spot_img
spot_img
ΑρχικήLaw NewsΔ.Τύπου - ΑνακοινώσειςΝέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MSc in Risk Management από το ALBA Graduate Business...

Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MSc in Risk Management από το ALBA Graduate Business School at the American College of Greece

spot_img
spot_img
spot_img

Αθήνα, Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013 – Το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece παρουσιάζει το νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc in Risk Management. Σε έναν κόσμο που κυριαρχεί η αβεβαιότητα, το πρόγραμμα έρχεται να καλύψει τις εκπαιδευτικές ανάγκες των στελεχών τα οποία οφείλουν να αξιολογούν τους κινδύνους κατά την διαδικασία της λήψης αποφάσεων.

Το MSc in Risk Management  έχει σχεδιαστεί για να εφοδιάσει τους επαγγελματίες  με τις γνώσεις και τις αναλυτικές ικανότητες που θα τους επιτρέψουν να εντοπίσουν, να μέτρησουν και να διαχειριστούν τους χρηματοοικονομικούς και λειτουργικούς κινδύνους που ελλοχεύουν σε κάθε επένδυση, επιχειρηματική συνεργασία ή συναλλαγή.

To πρόγραμμα, με μότο « Κnow your Risks» απευθύνεται σε:
• Αποφοίτους μαθηματικών/οικονομικών σπουδών οι οποίοι επιδιώκουν καριέρα σε τμήματα διαχείρισης κινδύνων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, μεγάλων επιχειρήσεων  ή εταιρειών επενδύσεων.
•  Διευθυντικά στελέχη με  δραστηριότητες που εμπεριέχουν την ανάληψη κινδύνου.
•  Στελέχη υπεύθυνα για την παρακολούθηση των κινδύνων και την υποβολή αναφορών στη διοίκηση.
•  Συμβούλους επιχειρήσεων με ειδίκευση στον συγκεκριμένο τομέα.
• Στελέχη τμημάτων συμμόρφωσης με το ρυθμιστικό πλαίσιο και εσωτερικοί ελεγκτές, επιχειρηματικών μονάδων, επιχειρήσεων ή της εποπτείας του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν το Σεπτέμβριο του 2013, ενώ αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και το τέλος Ιουνίου. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα υπάρχoυν και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.alba.edu.gr/academic/risk

Τη σημασία του Risk Management στις μέρες μας, θα αναλύσει ο Ακαδημαϊκός Διευθυντής του νέου Προγράμματος Καθηγητής  Παναγιώτης Αβραμίδης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης “Be an ALBA Student for A Day” που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαρτίου 2013 στις εγκαταστάσεις του ALBA στην Αθήνα (Ξενίας 6-8).

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την σελίδα http://www.alba.edu.gr/Academic/Pages/StudentForADay ή να επικοινωνήσουν με την κα Λήδα Κομνηνού στο 210 89 64 531 (2250).

spot_img

Lawjobs