spot_img
spot_img
ΑρχικήLaw NewsΔ.Τύπου - ΑνακοινώσειςΝέος Δικτυακός τόπος για το Ψηφιακό Marketing των Δικηγορικών γραφείων

Νέος Δικτυακός τόπος για το Ψηφιακό Marketing των Δικηγορικών γραφείων

spot_img
spot_img
spot_img

Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία και των νέων δεδομένων που διέπουν το Marketing και την Επικοινωνία των Δικηγόρων και των Δικηγορικών γραφείων στη χώρα μας, η LawNet S.A. δημιούργησε άλλη μια ιστοσελίδα ενημέρωσης του κλάδου, αποκλειστικά για τα δεδομένα που διέπουν την Παρουσία και την Προβολή του στο ψηφιακό περιβάλλον.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των νέων δεδομένων που έχουν διαμορφωθεί στο συγκεκριμένο χώρο από το 2012, η LawNet δημιούργησε μια νέα, ενημερωτική ιστοσελίδα www.lawyermarketing.gr στην οποία παρουσιάζονται αναλυτικά όλες οι δυνατότητες Επικοινωνίας και Προβολής των Δικηγόρων στο χώρο του διαδικτύου.

Ο Δικηγόρος που επισκέπτεται την ιστοσελίδα μπορεί να ενημερωθεί, μεταξύ άλλων, για τα πλεονεκτήματα της προβολής στο διαδίκτυο, τα αρχικά βήματα της Ψηφιακή παρουσίας του καθώς και για τα «συστατικά» μιας Αποδοτικής Ιστοσελίδας . Παράλληλα, η συνεχής ροη περιεχομένου σχετικής θεματολογίας, δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να προσεγγίζει διεξοδικά τα περιεχόμενα του Lawyer Marketing, μια νέας έννοιας για τα δεδομένα του κλάδου. Για την ποιοτική παροχή των συγκεκριμένων υπηρεσιών η LawNet έχει δημιουργήσει μια ομάδα ειδικών συμβούλων, οι οποίοι και παρέχουν ενημερωτικά σεμινάρια Lawyer Marketing σε Δικηγορικά γραφεία χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Παράλληλα έχει εξασφαλιστεί η αποκλειστική συνεργασία του Kathimerini.gr κα της Atcom. Συγκεκριμένα, μέσω της αποκλειστικής συνεργασίας με το «Kathimerini.gr», την ψηφιακή έκδοση της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», εξασφαλίζεται μια σειρά προνομίων και καινοτομικών υπηρεσιών για όλους τους Δικηγόρους και τα Δικηγορικά γραφεία.

Αφενός ο Επαγγελματικός Κατάλογος lawFirms.gr, πλέον λειτουργεί και στο περιβάλλον του «kathimerini.gr», πολλαπλασιάζοντας έτσι την απήχηση και το κύρος του, ανάμεσα στους 1.500.000/μήνα μοναδικούς – και κυρίως απαιτητικούς – επισκέπτες, που την προτιμούν για την ενημέρωσή τους και αφετέρου στα δίκτυα των δύο μερών οι ενδιαφερόμενοι απολαμβάνουν μοναδικές υπηρεσίες προβολής και επικοινωνίας.

Η LawNet S.A.(ΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Α.Ε) ιδρύθηκε το έτος 2000 και έκτοτε παρέχει συστηματικά υπηρεσίες έγκυρης νομικής πληροφόρησης και ενημέρωσης μέσω της νομικής “πύλης” www.lawnet.gr Παράλληλα αποτελεί το βασικό, ψηφιακό συνεργάτη μιας σειράς θεσμικών φορέων, Συλλόγων και Οργανισμών στο χώρο της ελληνικής Δικαιοσύνης, όπως: Δικαστικές Ενώσεις, Δικηγορικοί Σύλλογοι, Ασφαλιστικά ταμεία, Δικηγορικά Γραφεία κλπ.

Διανέμει και εκμεταλλεύεται τις ιστοσελίδες:

Lawnet.gr   |  LawFirms.gr  |  LawyerMarketing.gr

 

Στοιχεία Επικοινωνίας LawNet S.A.

E-mail: [email protected] τηλ: 210 – 33.92.572 -4 fax: 210 – 33.92.575

spot_img

Lawjobs