spot_img
spot_img
ΑρχικήLaw NewsΔ.Τύπου - ΑνακοινώσειςΤο ALBA Graduate Business School συμμετέχει στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας με το...

Το ALBA Graduate Business School συμμετέχει στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας με το workshop “3 Steps Closer”

spot_img

Αθήνα, Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012- Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας, το ALBA Graduate Business School at the American College of Greece διοργανώνει ένα workshop με σκοπό να φέρει τους συμμετέχοντες «3 βήματα πιο κοντά» στην υλοποίηση της επιχειρηματικής τους ιδέας.

Το «3 steps closer» workshop θα στελεχώσουν τρεις καθηγητές παγκοσμίου κύρους από τους τομείς της Επιχειρηματικότητας, της Στρατηγικής και του Marketing, καθοδηγώντας τους συμμετέχοντες από τη θεωρία στην πράξη.

Το τρίπτυχο που θα αναλύσουν : Όραμα- Στρατηγική- Επιτυχία!

Πιο αναλυτικά, η Δρ. Sarah Δρακοπούλου-Dodd, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Επιχειρηματικότητας και Ακαδημαϊκή Διευθυντρια του AHEAD-ALBA Hub for Enterprise and Development, θα μιλήσει για την μετατροπή δημιουργικών ιδεών σε πραγματικες ευκαιρίες μέσα από την παρουσίαση “Setting the angel free”.

Ο Δρ. Κυριάκος Κυριακόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής Στρατηγικής και Marketing, θα συζητήσει για ιδέες που κερδίζουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών , καθώς και την οικοδόμηση μιας ισχυρής στρατηγικής. Ο τίτλος της παρουσίασης του είναι “The upside of our fall: no more ugly duckling for entrepreneurs”!

Τέλος ο Δρ. Χρήστος Κορίτος, Επίκουρος Καθηγητής Μάρκετινγκ, μέσα από την μελέτη περίπτωσης “And the winner is…the black toilet paper!” θα παρουσιάσει ιδέες και πρακτικές avant-garde μάρκετινγκ σε κατηγορίες τυποποιημένων εμπορικών προϊόντων.

Το workshop θα γίνει στα Αγγλικά την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012, 18:00-21:00 στις εγκαταστάσεις του ALBA στο κέντρο της Αθήνας (Ξενίας 6-8).

Το workshop είναι ανοικτό στο κοινό και δεν έχει κόστος συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.alba.edu.gr ή να επικοινωνήσετε με το [email protected].
 

spot_img

Lawjobs