spot_img
spot_img
ΑρχικήLaw NewsΔ.Τύπου - ΑνακοινώσειςΤο αρχείο του Εισαγγελικού Λόγου στο διαδίκτυο

Το αρχείο του Εισαγγελικού Λόγου στο διαδίκτυο

spot_img
spot_img
spot_img

 

Ψηφιοποίηση της εφημερίδας της Ένωσης Εισαγγελέων από τη LAWNET S.A.



Στα πλαίσια της συνεργασία της με την Ένωση Εισαγγελέων, η LAWNET S.A. ανέλαβε και υλοποίησε το έργο της ψηφιοποίησης της εφημερίδας «Εισαγγελικός Λόγος», η οποία εκδίδεται από το έτος 1985 μέχρι σήμερα.

Ειδικότερα, τα 58 συνολικά τεύχη της εφημερίδας της Ένωσης Εισαγγελέων, έχουν αναρτηθεί σε ψηφιακή μορφή (pdf) στην ιστοσελίδα της Ένωσής (www.enosieisaggeleon.gr) στην επιλογή «Εφημερίδα», μετά την ψηφιακή επεξεργασία του αρχείου, από το ειδικευμένο προσωπικό της LAWNET S.A.  

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΕ έκρινε ότι,  με τον τρόπο αυτό, αφ’ ενός διατηρείται για το μέλλον ένα σημαντικό μέρος της «ιστορίας» του Εισαγγελικού  κλάδου, καθώς μέσω της Εφημερίδας δόθηκε η ευκαιρία στα μέλη της να εκφραστούν δημόσια τα τελευταία 30 έτη, αφ’ ετέρου δε, το σημαντικό αυτό αρχείο τίθεται πλέον με ευκολία – χάριν στις νέες τεχνολογίες  –  στη διάθεση όλων των μελών της νομικής κοινότητας.  

Η ψηφιοποίηση της βασικής έκδοσης της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, αποτελεί ακόμη ένα σημαντικό έργο ψηφιακής Δικαιοσύνης για τη LAWNET S.A., η οποία με συνέπεια και επαγγελματισμό υπηρετεί το χώρο από το έτος 2000 έως σήμερα.

LawNet  S.A. – Profile

Η LawNet S.A.(ΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Α.Ε.) ιδρύθηκε το έτος 2000 και έκτοτε παρέχει συστηματικά υπηρεσίες έγκυρης νομικής πληροφόρησης και ενημέρωσης μέσω της νομικής “πύλης” www.lawnet.gr



Παράλληλα, αποτελεί το βασικό, «ψηφιακό» συνεργάτη πολλών θεσμικών φορέων, Συλλόγων και Οργανισμών στο χώρο της ελληνικής Δικαιοσύνης, όπως: Δικαστικές Ενώσεις, Δικηγορικοί Σύλλογοι, Ασφαλιστικά ταμεία, Δικηγορικά Γραφεία κλπ. Επικοινωνία: Ηπίτου αρ.21 – 10557 – ΑΘΗΝΑ – τηλ: 210 – 33.92.572210 – 33.92.572

E-mail:
[email protected]  Web Sites: www.lawnet.gr  – www.24law.grwww.lawfirms.gr

 

 

You’ll need Skype CreditFree via Skype
spot_img

Lawjobs