spot_img
spot_img
ΑρχικήLaw NewsΔ.Τύπου - ΑνακοινώσειςTo Palo News Digest ξεπερνά σε 8 μήνες τα 40.000 downloads στην...

To Palo News Digest ξεπερνά σε 8 μήνες τα 40.000 downloads στην Ελλάδα!

spot_img
spot_img
spot_img

To Palo News Digest, η πρώτη εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα με την ειδησεογραφία από όλα τα sites και blogs σε περιλήψεις, έχει ξεπεράσει τα 40.000 downloads μέσα σε μόλις οκτώ μήνες! Ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο είναι επίσης ότι ο μηνιαίος αριθμός χρηστών είναι πάνω από 13.000. Η εφαρμογή βρίσκεται συνεχώς στις πρώτες θέσεις των κορυφαίων δωρεάν εφαρμογών στην κατηγορία Ειδήσεις στο Αpp Store αλλά και στο Google Play. Η Palo Services έχει λανσάρει τις αντίστοιχες εφαρμογές και στις αγορές της Κύπρου, της Σερβίας, της Τουρκίας και της Ρουμανίας.

Σε ό,τι αφορά το προφίλ των χρηστών του Palo News Digest, σύμφωνα με τα στοιχεία των stores, είναι κατά κύριο λόγο άντρες ηλικίας 35 – 55 ετών ανώτερου μορφωτικού επιπέδου. Πιο αναλυτικά, από το σύνολο των χρηστών το 80% είναι άντρες, ενώ το 20% γυναίκες. Πρόκειται δηλαδή για ένα δυναμικό καταναλωτικά κοινό, με ενδιαφέρον για τα θέματα επικαιρότητας.

“Τα Palo News Digest δεν είναι μία ακόμα mobile εφαρμογή ειδησεογραφικού περιεχομένου, αλλά πρόκειται για την πρώτη εφαρμογή που δίνει πρόσβαση γρήγορα και εύκολα σε οτιδήποτε γράφεται σε χιλιάδες sites και blogs, ενώ διαθέτει μοναδικές υπηρεσίες στο κοινό της Νοτιοανατολικής Ευρώπης μέσα απο 5 εφαρμογές σε 4 διαφορετικές γλώσσες” δήλωσε μεταξύ άλλων ο ιδρυτής και CEO της Palo Services κ. Παναγιώτης Τσαντίλας.

Η εφαρμογή στην Ελλάδα προσφέρει άμεση πρόσβαση σε όλες τις ειδήσεις από περισσότερα 1.400 sites και 10.000 blogs εύκολα, γρήγορα και συνοπτικά στην οθόνη του κινητού σας, όπου και αν βρίσκεστε!

Από τις τέσσερις βασικές επιλογές της εφαρμογής (News Digest, Ροή Ειδήσεων, Hot Topics, Ροή Video) oι χρήστες έχουν “αγαπήσει” και χρησιμοποιούν καθημερινά το News Digest, καθώς είναι ένα εύχρηστο εργαλείο που παρουσιάζει σε περιλήψεις τις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο, με βάση τα δημοσιεύματα από όλα τα Sites και Blogs του διαδικτύου!

Δείτε το Palo News Digest στο youtube εδώ: https://youtu.be/c9YMgKp9QWo
 

spot_img

Lawjobs