spot_img
spot_img
ΑρχικήLaw NewsΔ.Τύπου - ΑνακοινώσειςΤρεις νέες ιστοσελίδες Δικηγορικών γραφείων από τη LAWNET

Τρεις νέες ιστοσελίδες Δικηγορικών γραφείων από τη LAWNET

spot_img
spot_img
spot_img

 

Τρεις νέες ιστοσελίδες δικηγορικών γραφείων ολοκληρώθηκαν και έχουν λάβει τη θέση τους στο διαδίκτυο, μετά το σχεδιασμό και την ανάπτυξή τους, από την ομάδα της Lawnet.

1. tralaw.gr  2. spnlaw.gr  3. patsatzi-tzamtzi.gr

Με βασικά κριτήρια την ανάδειξη της πληροφορίας και την αποτύπωση των αναγκών και της ταυτότητας του κάθε γραφείου, οι νέες ιστοσελίδες χαρακτηρίζονται από την προσιτή πλοήγηση και τη συστηματική ανάδειξη του περιεχομένου και των πληροφοριών τους.

Τα τρία ελληνικά Δικηγορικά γραφεία παρουσιάζουν μέσα από την ολοκληρωμένη ψηφιακή παρουσία τους, όλα τα επιστημονικά και επαγγελματικά χαρακτηριστικά τους, με έμφαση στην επιστημονική κατάρτιση, την επαγγελματική προστιθέμενη αξία και την εμπειρία των στελεχών τους.

Παράλληλα, η εξειδικευμένη προσέγγιση της ομάδας SEO της Lawnet αυξάνει κατακόρυφα την προβολή των Ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης, καθιερώνοντας την επιστημονική σας παρουσία και αναδεικνύοντας τις προοπτικές των υποψηφίων πελατών.

Με την έναρξη λειτουργίας των επαγγελματικών ιστοσελίδων, η Lawnet αναλαμβάνει την φιλοξενία, την τεχνική υποστήριξη και την προβολή τους, τόσο μέσα από τις σελίδες του lawFirms.gr, του Επαγγελματικού Καταλόγου των δικηγόρων, όσο και μέσα από προγραμματισμένες καμπάνιες συστηματικής προβολής και ανάδειξης των ψηφιακών στοιχείων (συστατικών) τους.

Επικοινωνία: E-mail: [email protected] I τηλ: 210 – 33.92.572 -4  I www.lawyermarketing.gr I

spot_img

Lawjobs